Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Αιγύπτιος υποστράτηγος αποκαλύπτει τους πραγματικούς στόχους του Ισραήλ στη Γάζα


Σεπτέμβριος 4, 2024. Ελλάδα. Βαλκανικό Περισκόπιο.

Κάιρο.

Ο υποστράτηγος  Ουαέλ Ραμπί, σύμβουλος του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών, δήλωσε ότι ο ισραηλινός λαός είναι ενάντια στον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και υπάρχουν καθημερινές διαδηλώσεις στις πόλεις του Ισραήλ εναντίον του Νετανιάχου.

Πρόσθεσε, κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος που μεταδόθηκε στο κανάλι «TEN», ότι ο Νετανιάχου είπε ψευδώς για λαθρεμπόριο όπλων από το Σινά στη Λωρίδα της Γάζας, παρόλο που η κατοχική κυβέρνηση του Ισραήλ γνωρίζει ότι η Αίγυπτος έχει κλείσει όλες τις σήραγγες, για να διατηρήσει την Αίγυπτο σε εθνική ασφάλεια.

Ο κύριος στόχος του Ισραήλ στον πόλεμο της Γάζας

Επεσήμανε ότι ο ισραηλινός στόχος του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας είναι η προσάρτηση της Δυτικής Όχθης και η κατάληψη  όλης της Λωρίδας της Γάζας, σημειώνοντας ότι αυτό που συμβαίνει στη Δυτική Όχθη δεν είναι λιγότερο επικίνδυνο από αυτό που συμβαίνει στη Λωρίδα, διότι το κατοχικό κράτος του Ισραήλ διεισδύει στην Ιερουσαλήμ με σαφείς προθέσεις.

Σύμφωνα με τον Αιγύπτιο στρατιωτικό υπάρχουν «κακόβουλες προθέσεις του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου να προσαρτήσει πρώτα τη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με την αιγυπτιακή vetogate.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΠΗΓΗ https://echedoros.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου