Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Σάλος στην Αλβανία: Έκαναν την προτομή του Γκιέργκι Καστριώτη με το πρόσωπο του Έντι Ράμα!


Σεπτέμβριος 1, 2024. Ελλάδα. Βαλκανικό Περισκόπιο.

Φωτό: Η προτομή του ‘Καστριώτη’ στο Hora e Arbëreshë στην Ιταλία, ο Σαλί Μπερίσα καταγγέλλει ότι το πρόσωπο δεν είναι του εθνικού ήρωα των Αλβανών, αλλά του πρωθυπουργού Έντι Ράμα!

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Εθνικού Ήρωα της Αλβανίας, Γεωργίου Καστριώτη Σκεντέρμπεη/ Gjergj Kastriot Skënderbeu στους Αρμπερέσηδες στην Ιταλία, από την πρόεδρο της Συνέλευσης Ελίσα Σπιροπάλι, έχει προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ των πολιτικών κομμάτων στην Αλβανία.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος -DP, Σαλί Μπερίσα, έχει βρει ομοιότητες μεταξύ του προσώπου του Εθνικού Ήρωα των Αλβανών και του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Ενώ την περιέγραψε ως ταπεινωτική πράξη, ο Μπερίσα γράφει στα κοινωνικά δίκτυα ότι έχουν μεταμορφώσει την εμφάνιση του Γεωργίου Καστριώτη Σκεντέρμπεη αντικαθιστώντας το πρόσωπό του με αυτό του Έντι Ράμα.

«Μια ταπεινωτική αντεθνική πράξη! Η μεταμόρφωση της εμφάνισης του Σκεντέρμπεη, η αντικατάσταση του προσώπου του εθνικού μας ήρωα Γεωργίου Καστριώτη Σκεντέρμπεη με το πρόσωπο του εμπόρου ναρκωτικών Έντι Ράμα είναι βεβήλωση της εικόνας του Σκεντέρμπεη, της ιστορίας μας και ολόκληρου του αλβανικού έθνους. Αυτό θα ήταν το ίδιο με την αντικατάσταση του προσώπου του Μπολιβάρ με το πρόσωπο του Εσκομπάρ»’- γράφει ο Σαλί Μπερίσα.

Η κυβερνητική πλειοψηφία διατείνεται ότι όλες αυτές οι ομοιότητες βρίσκονται μόνο στο μυαλό του Σαλί Μπερίσα.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΠΗΓΗ https://echedoros.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου