Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Ιταλία: Μητέρα εξετάζεται για διπλή βρεφοκτονία στην Πάρμα

Η μητέρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος.

Μία νεαρή μητέρα 22 ετών στην Ιταλία κατηγορείται πως σκότωσε και έθαψε το νεογέννητο μωρό της, σε χωράφι κοντά στο σπίτι της στην Πάρμα, αφού το πτώμα του είχε βρεθεί στις αρχές Αυγούστου.

Σύμφωνα με την Unione Sarda, η σορός του μωρού είχε βρεθεί στον κήπο του σπιτιού της γυναίκας στο Τραβερσετόλο της Πάρμα, στις 9 Αυγούστου 2024, με τη μητέρα να έχει μπει στο «κάδρο» για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος.

Τις τελευταίες εβδομάδες είχε εντοπιστεί και ο πατέρας του μωρού, συνομήλικος της νεαρής που δεν είχε γνώσης της εγκυμοσύνης, όπως και η οικογένειά της, καθώς η 22χρονη δεν είχε επισκεφθεί γυναικολόγο αι γέννησε μόνη της στο σπίτι.

Ύποπτη και για δεύτερη βρεφοκτονία η μητέρα

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα, η οποία σπουδάζει νομική στην Πάρμα, έως τώρα παραδέχθηκε τις ευθύνες της μόνο σε ό,τι αφορά την πρώτη δολοφονία.

Στον ίδιο κήπο, στη βίλα όπου διαμένει μένει η οικογένεια της γυναίκας, βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες και άλλα λείψανα που φαίνεται να ανήκουν σε δεύτερο βρεφικό σώμα, αλλά η σύνδεση των δύο σορών δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Η 22χρονη αυτή τη στιγμή είναι η μόνη ύποπτη για τη μακάβρια ανακάλυψη που έγινε τις τελευταίες ημέρες. Ο εισαγγελέας της Πάρμα, Αλφόνσο Ντ' Αβίνο, ο οποίος συντονίζει την έρευνα των Καραμπινιέρων, τηρεί τη μέγιστη μυστικότητα για το θέμα.

ΠΗΓΗ https://www.reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου