Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Ερντογάν στο βήμα του ΟΗΕ: Απαγόρευση του Νετανιάχου όπως απαγορεύτηκε ο Χίτλερ


Σεπτέμβριος 25, 2024. Ελλάδα. Βαλκανικό Περισκόπιο.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνέκρινε για άλλη μια φορά τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Ερντογάν κάλεσε τη Συνέλευση του ΟΗΕ να κινητοποιηθεί για να σταματήσει την κυβέρνηση του εβραϊκού κράτους, όπως ο κόσμος ενώθηκε ενάντια στη ναζιστική φρενίτιδα.

«Όπως υπήρχε μια συμμαχία για να σταματήσει ο Χίτλερ, τώρα είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια συμμαχία για να σταματήσει ο Νετανιάχου. Τα προληπτικά μέτρα πρέπει να εφαρμοστούν το συντομότερο δυνατό. Το Ισραήλ διαπράττει σφαγές επειδή υποστηρίζεται από μικρό αριθμό χωρών», είπε ο Ερντογάν ενώπιον της Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Δείτε τα πλάνα αυτών των ημερών, την έξοδο από τη Γάζα, τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και συγκρίνετε τα με αυτά των Εβραίων που φεύγουν από τους Ναζί. Δεν υπάρχει διαφορά, είπε ο Ερντογάν, προσθέτοντας ότι το πρόβλημα της Τουρκίας είναι πολιτικό, όχι θρησκευτικό ή εθνικό.

«Η Τουρκία δεν έχει τίποτα εναντίον του Ισραήλ και είμαστε εντελώς ξένοι στον αντισημιτισμό. Το πρόβλημά μας είναι η πολιτική βίας και σφαγών που πραγματοποιεί η ισραηλινή κυβέρνηση. Δεν φοβόμαστε να πούμε τι πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να μιλάμε για αυτόν τον πόνο. Εδώ δεν πρόκειται για πίστη, θρησκεία ή φυλή, αλλά για δικαιοσύνη, και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φοιτητές σε όλο τον κόσμο που διαμαρτύρονται υπέρ της Παλαιστίνης», κατέληξε ο Ερντογάν.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΠΗΓΗ https://echedoros.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου