Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Συγκλόνισε την Τουρκία το σκάνδαλο σεξ μεταξύ Ιμάμη και χωροφυλακίνας ‘επί πληρωμή’


Σεπτέμβριος 8, 2024. Ελλάδα. Βαλκανικό Περισκόπιο.

Γυναίκα υπαξιωματικός της τουρκικής στρατοχωροφυλακής είχε σεξουαλικές επαφές με Ιμάμη επί πληρωμή.

Για το σκανδαλώδες περιστατικό των ημερών, γράφουν τα τουρκικά media, αφήνοντας το στίγμα του στα πρωτοσέλιδα της Τουρκίας και προκαλώντας σάλο στα τουρκικά κοινωνικά δίκτυα.

Η Γκιουλ Κ., μια γυναίκα υπαξιωματικός  της τουρκικής χωροφυλακής που εργάζεται στη διοίκηση χωροφυλακής της περιοχής Γκεβάς του Βαν, συνάντησε τον ιμάμη Ίκρα Σ. που ζει στην κεντρική συνοικία του Μπιτλίς, μέσω των κοινωνικών δικτύων, αφού χώρισε με τον σύζυγό της.

Έκαναν σχέση επί πληρωμή

Ο Ιμάμης και η Υπαξιωματικός άρχισαν να έχουν σεξουαλική επαφή μετά τη γνωριμία τους, όταν ο επικεφαλής της μουσουλμανικής κοινότητας της πρόσφερε χρηματικό ποσό για αντάλλαγμα.

Η Τουρκάλα υπαξιωματικός αποδέχθηκε την πρόταση του Ιμάμη. Η σχέση προχώρησε και κάποια φορά ο Ιμάμης έμεινε από χρήματα. Τότε η χωροφυλακίνα έβαλε το προσωπικό του τμήματος που υπηρετούσε να τον απειλήσουν.

Δύο λοχίες των ειδικών δυνάμεων της χωροφυλακής που βρίσκονταν υπό την υπαξιωματικό και αισθάνονταν ρομαντική σχέση με αυτήν πήγαν και τον χτύπησαν.

Ο Ιμάμης κατέφυγε στην εισαγγελία και κατήγγειλε την χωροφυλακίνα ως υπαίτια του ξυλοδαρμού του.

Τα μέλη της χωροφυλακής συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Επέστρεψε τα χρήματα η υπαξιωματικός

Σύμφωνα με το τουρκικό story, νέα εξέλιξη σημειώθηκε στο σκανδαλώδες περιστατικό που συγκλόνισε την Τουρκία. Φέρεται ότι η υπαξιωματικός που κρατούνταν στη φυλακή επέστρεψε τις 58.000 TL χρήματα που είχε λάβει από τον ιμάμη, “να διευκολύνει τη θέση της”.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΠΗΓΗ https://echedoros.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου