Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΤΥ ????( Ο οδηγός των καλύτερων πάρτυς ανα την Ελλάδα!!) 2ο Μέρος

Από Faceof

Συνεχίζοντας από την  http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_5095.html και ξαναμπαίνοντας στο σημερινό κλίμα .....

Θα ξεκινήσω πρώτα από όλα από την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των Ελληνικών Αστυνομικών Αρχών αλλά και των ιδίων των Αστυνομικών , βγήκαν μέσα στην εβδομάδα σε μια συνδικαλιστική τους πορεία για τα "δικαιώματά τους" και όπως δήλωσε εκπρόσωπός τους  <έκανε δηλώσεις με παράπονα για το μεσοπρόθεσμο και την επίδρασή του στους μισθούς του κλάδου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως δεν είναι δυνατόν οι αστυνομικοί να χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση ενάντια στο λαό που αγωνίζεται για τα δικαιώματά του, και οι αστυνομικοί δεν πρόκειται να το ανεχτούν αυτό.> , που όμως στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό , μπορείτε να φανταστείτε τους Έλληνες Αστυνομικούς να πληρωνόντουσαν με περισσότερα χρήματα το τι παραπάνω θα έκαναν στους Έλληνες πολίτες που διαδηλώνουν αυτές τις ημέρες???? (εγώ μπορώ να το φανταστώ!!!)

Φανταστείτε πόσο υποκριτές είναι όταν πριν από λίγη ώρα έκαναν μια πρόβα τζενεράλε για την συνέχεια της νύχτας , που η οποία αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα!!!!

Τώρα και ειδικά μετά από τόσες αποκαλύψεις συνεχίζουν ακόμα να ανέχονται να υπάρχει η περίφημη ομάδα "Ξίφος" και η οποία αποτελείτε από ασφαλίτες /πράκτορες /αλλοδαπούς / αναρχικούς και ότι άλλο σκουπίδι περισσεύει τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα.......


Να πούμε για τις 3 διμοιρίες αλλοδαπών (αλβανοί /γεωργιανοί / διάφοροι βαλκάνιοι τυχοδιώκτες πράκτορες/ παραστρατιωτικοί ) με στολές των ΜΑΤ και χωρίς ασύρματη σύνδεση  με κέντρο επιχειρήσεων???


Η μήπως να αναφέρουμε την διασύνδεση των ανωτέρω 2 ομάδων με συγκεκριμένες ομάδες παραστρατιωτικών του UCK που διαμένουν σε ακριβά ξενοδοχεία και κινούνται με εταιρικά βαν αυτοκίνητα ........???


Και μέσα σε όλα αυτά να αναφέρουμε μήπως  τις συναντήσεις των ανωτέρω ομάδων με επιτελείς της υπάρχουσας δύναμης FRONTEX και της EUROPOL ????


Και γιατί όλα αυτά να συμβαίνουν σε ένα Δημοκρατικό κράτος κυρίες και κύριοι ??
Δεν μπορείτε να κάνετε καμία σύνδεση , η μήπως φοβάστε πως εάν το κάνετε αυτό σημαίνει κάτι πολύ περισσότερο από απλή προβοκάτσια???


Όντως και βέβαια σημαίνει ακριβώς αυτό , όταν  και ξέρουμε ότι οι πράκτορες της  τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ ,  κάνουν πάρτυ στην Θράκη και να τρομοκρατούν τους Έλληνες πολίτες των εκεί περιοχών , η εν μέσω προκάλυψης από διάφορες αντεθνικές ΜΚΟ με προεξέχουσα την αγαπημένη του πρωθυπουργού μας την ΜΚΟ http://www.aegeanpolis.com/ και του φίλου του Κεμάλ Ντερβίς , κινούνται σαν διπλωματικές αποστολές σε όλη την παραμεθόριο και ειδικά στην νησιωτική??
Να θυμηθούμε μήπως κάτι??
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_1922.html

Να ξανακοιτάξουμε και λίγο αυτά που αρχίζουν και διογκώνονται τριγύρω μας όπως π.χ. με τους δοσίλογους ΤΣΑΜΗΔΕΣ (που θα έπρεπε να είχε στηθεί ειδικό δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου και Εθνικής προδοσίας) και όχι να φτάνουν σε σημείο να απαιτούν αυτά που δεν τους ανήκουν??
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_4661.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_6288.html
Και αυτά είναι μόνο τα πρόσφατα.......

..... συνεχίζεται .....ίσως και σήμερα ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου