Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

«Έλληνες πολεμάτε, αδέλφια μη λυγάτε»

«Έλληνες πολεμάτε, αδέλφια μη λυγάτε»
Πανό με περιεχόμενο στήριξης στην χώρα μας «σήκωσαν» οπαδοί στο κυπριακό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στους αγώνες Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια-Ολυμπιακός Λευκωσίας.  
Τα πανό ήταν γραμμένα τόσο στα αγγλικά, όσο και στα ελληνικά. «Solidarith with Greek people» (Αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό), « People should not be afraid of their government Goverments should be afraid of their people» (ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται την κυβέρνηση, αλλά οι κυβερνήσεις τον κόσμο) και «Έλληνες πολεμάτε, αδέλφια μη λυγάτε» ανέγραφαν τα πανό, στον αγώνα Ομόνοια- Ολυμπιακός Λευκωσίας.
Στον αγώνα Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ τα πανό ανέγραφαν «Κράτα μαμά, περήφανη ξανά» και «θάνατος στους τραπεζίτες, λευτεριά στην Ελλάδα».

pan29485649586456894869866666
«Είμαστε όλοι Έλληνες» και στην Κύπρο

Το Σάββατο δυναμικό « παρών» έδωσαν και οι Κύπριοι στην παγκόσμια εκδήλωση αλληλεγγύης για την Ελλάδα.

Κρατώντας πλακάτ που έγραφαν «Είμαστε όλοι Έλληνες», «Συμπαράσταση στην Ελλάδα», «Αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό», πολλοί Κύπριοι φώναξαν δυνατά για την Ελλάδα.

Πλήθος κόσμου με την ελληνική σημαία στα χέρια εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς τον ελληνικό λαό, που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση, ενώ παράλληλα διαμαρτυρήθηκε για τη σκληρή στάση Ευρωπαίων ηγετών και της τρόϊκας κατά της χώρας μας.

Μάλιστα, χαρακτήρισαν «επαίσχυντα τα μέτρα» κατά της πατρίδας μας και δήλωσαν εξοργισμένοι.

Τέλος, τόνισαν ότι η στάση των Ευρωπαίων ηγετών «στρέφεται όχι μόνο κατά της κυριαρχίας της Ελλάδας, αλλά και της κυριαρχίας άλλων λαών».

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου