Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΠΑΤΡΑ: Το κυνήγι από τους μετανάστες... προκαλεί τροχαία ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ

Δεν είναι μόνο η έλλειψη φωτεινών σηματοδοτών αλλά και... οι λαθρομετανάστες που προκαλούν τροχαία στην διασταύρωση του θανάτου, Γλαύκου και Ακρωτηρίου! Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής αλλά και διερχομένων, λαθρομετανάστες στήνουν «καρτέρι» σε νταλίκες που χρησιμοποιούν την οδό Γλαύκου για να «κατέβουν» στο νέο λιμάνι, με σκοπό να κρυφτούν στο εσωτερικό τους και να «περάσουν» στη λιμενική ζώνη. Ότι δηλαδή έκαναν στην οδό Διγενή Ακρίτα, το κάνουν πλέον στην παραγλαύκεια οδό. Οι οδηγοί νταλικών είναι «υποψιασμένοι» για το τι συμβαίνει και σε πολλές περιπτώσεις επιταχύνουν, αδιαφορώντας για το ποιος προηγείται στην διασταύρωση.
Στις φωτογραφίες - ντοκουμέντο που βλέπετε, οδηγός ενός δικύκλου τραυματίστηκε όταν οδηγός νταλίκας επιχείρησε να στρίψει απότομα (έχοντας αναπτύξει ταχύτητα) προκειμένου να αποφύγει Αφγανούς... που τον ακολουθούσαν τρέχοντας και προσπαθούσαν να ανοίξουν την πίσω πόρτα του οχήματος. Ευτυχώς ο οδηγός του δικύκλου πρόλαβε να στρίψει λίγο το τιμόνι (φαίνεται στο βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης) κι έτσι η σύγκρουση με το φορτηγό δεν ήταν σφοδρή. Ο δικυκλιστής βρέθηκε στο έδαφος, ευτυχώς όμως δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά. «Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες τέτοιων ατυχημάτων» μας δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής. Κι όμως στο σημείο δεν υπάρχει αστυνόμευση, με αποτέλεσμα οι λαθρομετανάστες να κάνουν «ανενόχλητοι» τη δουλειά τους, ενώ πολίτες να κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, να πέσουν θύματα τροχαίου ατυχήματος.
Η Περιφέρεια... κοιμάται!
Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής έχουν κατ' επανάληψη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου αλλά οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος... κοιμούνται, ή δίνουν φθηνές δικαιολογίες (δήθεν πως η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών θα γίνει αφού ολοκληρωθεί το έργο). Τότε για ποιον λόγο παρέδωσαν τον δρόμο στην κυκλοφορία; θα πρέπει να θρηνήσουμε και άλλα θύματα για να ευαισθητοποιηθούν και να λάβουν μέτρα στη διασταύρωση - καρμανιόλα;

ΠΗΓΗ dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου