Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πολιτικό όμιλο ήθελε ο Άκης – Χλιδή ήθελε η Βίκυ

Σε πολυτελές θέρετρο της Σαρδηνίας πέρασε μέρος των διακοπών της η Βίκυ Σταμάτη. Η σουίτα στοίχιζε την ημέρα 1600 ευρώ όπως φαίνεται στα τιμολόγια που κατασχέθηκαν. Η σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου - καθώς στο δικό της όνομα είχε εκδοθεί το τιμολόγιο - έμεινε στο ξενοδοχείο Πόρτο Τσέρβο και περιελάμβανε όπως μπορείτε να αντιληφθείτε όλες τις ανέσεις. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες






Όπως φαίνεται και στις αποδείξεις του ξενοδοχείου η τετραήμερη παραμονή τους στο πολυτελές θέρετρο στοίχισε πάνω από 7000 ευρώ. Ένα δείπνο στοίχισε 418 ευρώ.









Πολιτικό όμιλο ήθελε να δημιουργήσει ο Άκης

Σύμφωνα με τις ιδιόχειρες σημειώσεις του, ο πρώην υπουργός επιθυμούσε να ξαναμπεί ενεργά στην πολιτική σκηνή ως... σύμβουλος.

«Δημιουργία πολιτικού ομίλου με ινστιτούτο παραγωγής πολιτικής και στρατηγικής, για μια ανάδειξη πόλου νέας πολιτικής εξουσίας. Με κέντρα λειτουργιάς και πολιτικού διαλόγου και συζητήσεις σε κάθε περιφέρεια σε όλη την χώρα! Εγώ ενδιαφέρομαι να αποκατασταθώ και να ασκήσω μαζί με άλλους στην κοινωνία μια νέα παρέμβαση. Να ξαναβγώ στην οικονομία ως σύμβουλος!» αναφέρει χαρακτηριστικά.



Ωστόσο στις σημειώσεις του αναφέρεται για μία ακόμα φορά στο όνομα του Γ. Παπανδρέου τον οποίο κατηγορεί ουσιαστικά ότι τον «πολέμησε» όλο αυτό το διάστημα.

«Η κατάσταση έχει αλλάξει! Εγώ θα βρίσκομαι τώρα και για μια διετία κατηγορούμενος για ξέπλυμα και δωροδοκία στον εισαγγελέα. Οι πληροφορίες μου, μου λένε ότι εσύ τα κατάφερες και τα βρήκατε με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Από τη στιγμή που τα βρήκες με αυτούς τα έχεις σπάσει μαζί μου!»





Πολλές ερμηνίες έχει δημιουργήσει μια σημειώση του. «Να εξασφαλίσεις από τους συνεργάτες μέχρι την Τρίτη της Μεγάλης Εβδομάδας την αποδέσμευση των υπόλοιπων βιβλίων (800) ώστε να τα δούμε σε λίγες ημέρες... Είναι ανάγκη να εξασφαλιστούν 50 με 60 αλφαβητάρια μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Α. Τσοχατζόπουλος.







ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου