Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΜΙΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΣΗ

Του Χάρρυ Κλυνν από το harryklynn
 Κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Τόξο! Άλλη μια μπαρούφα του θαλασσοπνιγμένου Αντώνη Κομανέτση, που δεν πήρε χαμπάρι το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου. Εύκολο είναι;
Η ψήφος του Ελληνικού λαού ήταν καθαράαντιμνημονιακή κύριε ασχετίδη. Ψήφισαν οι άνεργοι, οι άστεγοι, οι επιχειρηματικά κατεστραμμένοι, οι χωρίς ελπίδα νέοι, όλοι όσοι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, όλοι όσοι έπαυσαν να ελπίζουν στο αύριο, όσοι χάνουν τη δουλειά τους, όσοι χάνουν το σπίτι τους…
Ποιο Κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Τόξο εννοεί τώρα ο ισοπεδωτής της ΝΔ, μόνο αυτός το γνωρίζει και το «συμβουλευτικό τόξο Λαζαρίδη-Σταμάτη» που μόνο για κλωτσιές είναι.

Θα δεχτούνε δηλαδή οι μνημονιοχτυπημένοι έλληνες ψηφοφόροι το σούπερ νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα του Στέφανου Μάνου, το μνημονιολατρικό προφίλ της Ντόρας Μητσοτάκη και τις παπαριές του Καρατζαφέρη και θα σπεύσουν στις κάλπες για να ψηφίσουν τα Ζάππεια και τις μνημονιακές παπαροκοτσανολογίες του υπό προθεσμία αρχηγού της ΝΔ!!!
Κούνια που σας κούναγε…
Ο Ελληνικός λαός καταδίκασε το μνημόνιο 1 και το μνημόνιο 2 και δεν πείστηκε ότι ο Σαμαράς ψήφισε το μνημόνιο 2 για να «σώσει» την Ελλάδα… Αντιθέτως, έχει πλέον πεισθεί ότι κι αυτός στο «κόλπο» είναι.
Σαββάτο βράδυ που γράφονται αυτές οι γραμμές και από αύριο ο «μοιραίος» πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καλεί τμηματικά, προς εξεύρεση λύσης, τους αρχηγούς των κομμάτων.
Που να τους καλέσει όλους μαζί, όπως θα έπρεπε; Είναι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει ζάφτι των αρχηγό των «εγέρθητου;»
Μπέρδεμα θα μου πείτε και αβεβαιότητα, αν και εγώ έχω την προαίσθηση πως την κυβέρνηση της Δευτέρας την έχουν κιόλας έτοιμη από τώρα:
ΔΗΜΑΡ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!
Ο Κουβέλης αν πάμε σε επαναληπτικές, μάλλον μας αποχαιρετάει, ο Βενιζέλος θέλει χρόνο να «ξεσαπίσει» το ΠΑΣΟΚ κι ο Κομανέτσης να αποφύγει πάσει θυσία την εκπαραθύρωσή του…
Αλλά, όλα αυτά, όπως προείπα, δεν είναι παρά, μια προαίσθηση…
ΠΗΓΗ:  harryklynn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου