Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΗΛΕΙΑ: Απόφαση της ΝΟΔΕ να μην είναι ο Κοντογιάννης στο ψηφοδέλτιο

Με ομόφωνη απόφαση την οποία και κοινοποίησε το βράδυ της Τετάρτης στον πρόεδρο της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά η ΝΟΔΕ Ηλείας ζητά να μην συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ο Γιώργος Κοντογιάννης. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Χήνος ανάγνωσε την επιστολή στα μέλη της οργάνωσης παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα Λάμπρου Ζωγράφου πολλών στελεχών και φίλων του κόμματος.

Ο κ. Χήνος με δηλώσεις του επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: « Στην πολιτική το μεγαλύτερο ζητούμενο που πρέπει να διαθέτει κάποιος είναι η ηθική.
Οι βουλευτικές έδρες δεν απονέμονται αλλά κατακτώνται μαζί με την εμπιστοσύνη των πολιτών με αγώνες και θυσίες. Αν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι τη τραγική κατάσταση της πατρίδας επιθυμούν να αποκομίζουν προσωπικά οφέλη θα το βρουν μπροστά τους. Η πατρίδα και η παράταξη της ΝΔ έχει ανάγκη από μαχητές και όχι από κατ? απονομή βουλευτές».

Την τοποθέτηση του κ Χήνου επικρότησαν και τα μέλη της Τοπικής οργάνωσης Ζαχάρως που σε ένδειξη διαμαρτυρίας δήλωσαν ότι από σήμερα θα βάλλουν «λουκέτο» στη οργάνωση. Στην συνεδρίαση παρευρέθησαν και οι υποψήφιοι βουλευτές Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και Ανδρέας Μαρίνος.

ΠΗΓΗ dete.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου