Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Φόβοι για βεντέτα μετά το άγριο φονικό

Φόβοι για βεντέτα μετά το άγριο φονικό
Θύμα είναι ο 34χρονος Πρίαμος Ξυδάκης, δημοτικός υπάλληλος και πατέρας τριών παιδιών, ενώ ο θύτης είναι ένας 52χρονος κρεοπώλης.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 23:00 όταν το θύμα πήγε στο κατάστημα του 52χρονου για να επιλύσουν τις διαφορές τους.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που είχε συλλέξει η Αστυνομία και με βάση τα όσα ισχυρίστηκε ο 52χρονος, το θύμα μετέβη στο κρεοπωλείο του 52χρονου.
Στο μαγαζί ήταν και ο 17χρονος γιος του και έκοβαν κρέας. Ο 34χρονος φέρεται να κινήθηκε εναντίον του 52χρονου, τον οποίο επιχείρησε να χτυπήσει με γκλομπ.

Στη μέση όμως μπήκε ο 17χρονος, ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει τον πατέρα του. Ακολούθησε καυγάς και τότε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Ξυδάκης φέρεται να τράβηξε ένα 9αρι πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί τον 52χρονο στα πόδια.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πυροβόλησε περίπου πέντε φορές. Μία από τις σφαίρες τραυμάτισε στο λαιμό τον 17χρονο. Ο 52χρονος έτρεξε προς το αυτοκίνητο του. Πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές τον Ξυδάκη, τον οποίο και σκότωσε.
Μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και "βρήκε" έναν 69χρονο άνδρα που καθόταν πιο πέρα.
Ο 52χρονος κρεωπόλης, ο οποίος έχει τραυματιστεί στα πόδια, αμέσως μετά παραδόθηκε στην Αστυνομία, δίνοντας μάλιστα την καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε και σκότωσε τον συγχωριανό του.
Ο 17χρονος έχει διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου έδωσε απολογία.
Τεταμένη είναι, ήδη, η κατάσταση, καθώς θύτης και θύμα ήταν μέλη των δύο μεγαλύτερων οικογενειών της περιοχής και υπάρχουν φόβοι για βεντέτα.
Έχουν ειδοποιηθεί οι αστυνομικές αρχές που βρίσκονται επί ποδός ενώ σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν ο νεκρός και οι τραυματίες.
Έχασε τη μάχη ο 64χρονος από τον εξοστρακισμό σφαίρας
Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 64χρονος, ο οποίος από χθες το βράδυ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, καθώς τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς, χωρίς να έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Ο άτυχος άνδρας καθόταν λίγο πιο μακριά από το κρεοπωλείο του 52χρονου, και χτυπήθηκε από σφαίρα που εξοστρακίστηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε δύο σημεία στη θωρακική αορτή.
Ο 17χρονος νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στη νευροχειρουργική κλινική του Βενιζελείου, με ελαφρά τραύματα στα μαλακά μόρια, στο πίσω μέρος του λαιμού. Ως αύριο αναμένεται να έχει πάρει εξιτήριο.
                    
ΠΗΓΗ newsbomb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου