Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

"Κρεμασμένος" ο Αγγλος στη Ζάκυνθο - Ανύπαρκτη η Πολιτεία

Ασχημο παιχνίδι επεφύλαξε η μοίρα σε έναν 32χρονο Άγγλο που είχε έρθει για διακοπές μαζί με την 7 μηνών έγκυο γυναίκα του, ο οποίος στην προσπάθειά του να πραγματοποιήσει πτήση πάνω από το Ναυάγιο, το αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε κανονικά με αποτέλεσμα να σκαλώσει στην πλαγιά πάνω από την παραλία.
Ο άτυχος νεαρός ήταν επί δύο και πλέον ώρες κρεμασμένος αναζητώντας βοήθεια, χωρίς να μπορούν οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο να μπορούν να προσφέρουν την όποια βοήθεια.

Αποτέλεσμα ήταν, το αλεξίπτωτο να αποκολληθεί από τα βράχια και να πέσει από μεγάλο ύψος στην παραλία, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του, ο οποίος διαπιστώθηκε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο του νησιού.
Η σύζυγός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με ισχυρό νευρικό σοκ, κινδυνεύοντας να χάσει το ετοιμόγεννο παιδί της. Με βάση τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κάποιοι μιλούν για εγκληματική αδιαφορία αφού ο κρατικός μηχανισμός δεν είχε τα μέσα για να σώσει μία ανθρώπινη ζωή που κινδύνευε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αγγλος κρεμόταν για δύο ώρες στο βράχο!
 
ΠΗΓΗ dete


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου