Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Κυριακή μεσάνυχτα η ψήφος εμπιστοσύνης Αρχίζουν την Παρασκευή οι προγραμματικές

Την ερχόμενη Παρασκευή στις 6:30 το απόγευμα ξεκινά  το 3ήμερο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή τα μεσάνυχτα με την ψήφο εμπιστοσύνης.

Να σημειωθεί ότι η έναρξη των προγραμματικών γίνεται με την ομιλία του Πρωθυπουργού ενώ τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν οι υπουργοί οι οποίοι και θα εξηγήσουν το κυβερνητικό τους έργο.


Επιπροσθέτως, οι υπουργοί ανταποκρινόμενοι στις οδηγίες της γραμματείας της κυβέρνησης έχουν ήδη στείλει τις προτάσεις σχετικά με τις αρμοδιότητες που επιθυμούν να αναλάβουν και αύριο ο πρωθυπουργός θα υπογράψει τις σχετικές αποφάσεις.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες τα Προεδρικά Διατάγματα που περιγράφουν τις αρμοδιότητες των υπουργείων που συγχωνεύτηκαν είναι ήδη έτοιμα.

Επίσης, με βάσει τον προγραμματισμό, η ορκωμοσία του νέου υπουργού Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα θα γίνει το πρωί της προσεχούς Πέμπτης, ενώ μαζί του θα ορκισθούν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σ. Κεδίκογλου, ο οποίος θα οριστεί υφυπουργός Επικρατείας, αλλά και ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Κ. Τσιάρας, ως υφυπουργός Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό.

Ο κ. Σαμαράς μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε σταδιακά επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς και την Πέμπτη θα έχει και την πρώτη του, μικρής διάρκειας, συνάντηση με την τρόικα στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΠΗΓΗ protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου