Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ρόδος:17χρονος Αλβανός επιχείρησε να βιάσει 11χρονη

Ποινικές διώξεις για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικη και για απόπειρα βιασμού άσκησε χθες, Δευτέρα, ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος ενός 17χρονου Αλβανού, που φέρεται να επιχείρησε να βιάσει μια 11χρονη Ροδίτισσα.

Σύμφωνα με τo «dimokratiki.gr», την 1η Ιουλίου στις 17.00 το απόγευμα, ο δράστης φέρεται να οδήγησε το θύμα σε ερημική τοποθεσία με καλαμιές, κοντά σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να προσπάθησε ανεπιτυχώς, καθόσον τον αντιλήφθηκαν οι γονείς της ανήλικης, να έρθει σε επαφή μαζί της.


Ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και μία ώρα αργότερα, παρουσιάστηκε μόνος του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου και συνελήφθη.

Η 11χρονη βρισκόταν, όπως έγινε γνωστό, στην πίσω πισίνα του καταστήματος. Ο δράστης έπαιζε μόνος του με μια μπάλα και κάλεσε την ανήλικη να παίξει μαζί του. Η ίδια αρχικά αρνήθηκε αλλά μετά, όταν συνέχισε να την προσκαλεί, τον πλησίασε για να τον ρωτήσει τι ήθελε. Την πήρε τότε από το χέρι, την τράβηξε στο ερημικό σημείο και της έβγαλε το μαγιό.

Η ίδια αντιστάθηκε και το ανέβαζε αλλά ο 17χρονος συνέχιζε να της το κατεβάζει. Εβγαλε και το δικό του και η ανήλικη αντιστάθηκε στην προσπάθειά του να την αναγκάσει σε επαφή. Τους εντόπισε η μητέρα της που τον χαστούκισε και τράβηξε την ανήλικη μακριά. Ο 17χρονος εξαφανίστηκε...

Εξεταζόμενος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται υποστηρίζοντας ότι δεν ήξερε την ηλικία της. Υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε ήταν να τη φιλήσει.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου