Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Σε κρίσιμη κατάσταση τα δύο παιδιά(Βίντεο)

Ένα πρωτοφανές τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οδό Πατησίων, στο ύψος της Ευελπίδων, όταν μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού παρέσυρε μία μητέρα που κρατούσε τα εφτάχρονα δίδυμα παιδάκια της από το χέρι προσπαθώντας να περάσει το δρόμο.

Κρατείται στην αστυνομία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας καθώς οι αστυνομικοί της Τροχαίας τον εντόπισαν από τη μοτοσικλέτα του που είχε εγκαταλείψει λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο του ατυχήματος και είχε τραπεί σε φυγή. Στη συνέχεια, επικοινώνησαν με τον πατέρα του ο οποίος τον βρήκε και του είπε να πάει αμέσως στην Τροχαία, κάτι το οποίο έκανε.


Πρόκειται για έναν 21χρονο άνδρα, μόνιμο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος, όπως δήλωσε, φοβήθηκε γι΄αυτό εγκατέλειψε τα θύματά του.

Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του αγορίου και ελεγχόμενη του κοριτσιού, των επτάχρονων διδύμων που παρασύρθηκαν το πρωί, μαζί με τη μητέρα τους, από οδηγό μοτοσικλέτας στην οδο Πατησίων.

Τα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αγλαία Κυριακού όπου μεταφέρθηκαν το πρωί, αμέσως μετά το ατύχημα και διασωληνωθηκαν στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Από τις αξονικές τομογραφίες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το αγόρι έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα άκρων και γνάθου, αλλά και τραύματα στο πρόσωπο και τη στοματική κοιλότητα.'Οσον αφορά το κορίτσι η αντίστοιχη αξονική εγκεφάλου, αυχένα και κοιλίας δεν έδειξε σηματικά παθολογικά ευρήματα. Οι γιατροί συνεχίζουν τις εξετάσεις και προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας των δύο παιδιών, κατί που μάλλον φαίνεται εφικτό για το κορίτσι και πιο δύσκολο για το αγόρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μοτοσυκλετιστής έτρεχε με ιλιγγιώση ταχύτητα και ότι είχε παραβιάσει το κόκκινο προτού παρασύρει την ανυποψιάστη μητέρα με τα δύο αγγελούδια της που προσπαθούσαν να διασχίσουν το δρόμο όταν άναψε το πράσινο για τους πεζούς. Ακόμη συκλονιστικότερη είναι η ασφαλής πληροφορία ότι ο ασυνείδητος οδηγός της μοτοσυκλέτας έτρεχε με τέτοια ταχύτητα που μετά το χτύπημα στην μητέρα και τα δύο παιδιά της η μηχανή δεν έπεσε στην άσφαλτο αλλά συνέχισε την πορεία της!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο ίδιος μοτοσυκλετιστής είχε παρασύρει ποδηλάτη στην οδό Κοδριγκτώνος και είχε αναπτύξει επιπλέον ταχύτητα παραβιάζοντας στην σειρά φωτεινούς σηματοδότες!




video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
ΠΗΓΗ protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου