Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Τσίπρας «να αποδομήσουμε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης»

Συντονισμένη επίθεση προκειμένου να αποδομήσουν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης είναι το βασικό σύνθημα του κ. Αλέξη Τσίπρα προς τους βουλευτές του κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει το Σάββατο το απόγευμα στην Βουλή και όπως αναφέρουν συνεργάτες του «η ομιλία του θα αποτελέσει τις προγραμματικές δηλώσεις της αντιπολίτευσης».


Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα ασκήσει δριμύτατη κριτική για τις κυβερνητικές προθέσεις για αποκρατικοποιήσεις και θα επισημάνει ότι «αποτελούν μήτρα σκανδάλων και διαφθοράς». Επιπροσθέτως, θα εστιάσει στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών όπως αυτό της ασφάλειας και της υγείας ενώ πιθανότατα μέρος της ομιλίας του θα αφιερώσει στον στρατό και σε θέματα εκσυγχρονισμού της δημοκρατίας.

Παράλληλα, θα επιτεθεί στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση λέγοντας ότι «η ΝΔ μιλούσε για επαναδιαπραγμάτευση, το ΠΑΣΟΚ για απεγκλωβισμό και η ΔΗΜΑΡ για απαγκίστρωση. Τελικά σήμερα μας λένε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν μπορούν να κάνουν».

Στόχος του κ. Τσίπρα, όπως εγραψε νωρίτερα και το protothema.gr να δείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑαποτελεί αξιόπιστη και σοβαρή αντιπολίτευση. Πέραν αυτών , επικεφαλής του κόμματος  επισήμανε στους βουλευτές του ότι όσοι τοποθετηθούν κατά την διάρκεια του 3ημέρου των προγραμματικών στην Βουλή θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και προσεκτικοί γιατί «θα μας παρακολουθούν οι πολίτες».

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου