Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

“Μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται πίσω από την βομβιστική επίθεση στο Μπουργκάς”

Η επίθεση στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας είναι έργο ειδικής υπηρεσίας μιας ξένης χώρας.
Αυτό δήλωσε χθες σε συνέντευξή του στις ’24 ώρες’ ο Ισραηλινός επιχειρηματίας και εμπειρογνώμονας σε θέματα ασφαλείας, Άμνον Χάλπερ.

Δήλωσε συγκεκριμένα ότι η επίθεση κατά των ισραηλινών τουριστών στις 18 Ιουλίου είχε σχεδιαστεί από μυστικές υπηρεσίες, αφού είχε εντοπιστεί ο σωστός τρόπος και χρόνος.



«Δεν υπάρχουν μάρτυρες ή τουλάχιστον κανένας από τους μάρτυρες δεν ζει και στη συνέχεια εξαφανίστηκε κάθε ίχνος και παρά το ότι έχουν περάσει τρεις εβδομάδες, ούτε η Ίντερπολ, ούτε η CIA κατάφεραν να βρουν κάτι και αυτό δηλώνει ότι δεν υπάρχει πίσω κάποια τρομοκρατική οργάνωση αλλά μια Υπηρεσία Κρατικής Ασφαλείας», δήλωσε ο Χάλπερ.


Πρόσθεσε ακόμη ότι και το γεγονός ότι μετά τόσο χρόνο δεν έγινε κατορθωτό να εξακριβωθεί ούτε η εθνικότητα ούτε το όνομα του δράστη, οι υπόνοιες οδηγούνται προς την αναφερθείσα κατεύθυνση.


Ο εμπειρογνώμονας δήλωσε η βομβιστική ενέργεια αποτέλεσε ‘εύκολο στόχο’ από το γεγονός ότι δεν είναι δύσκολο να κρυφθεί ότι το Μπουργκάς έχει πολλούς Ισραηλινούς επισκέπτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.


ΠΗΓΗ echedoros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου