Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

«Αφού την κακοποίησα, πήγα να ποτίσω τα λουλούδια»

Της έλιωσε το κεφάλι με μία πέτρα πέντε κιλών, ξέπλυνε τις «αμαρτίες» του στη θάλασσα και γύρισε στο ξενοδοχείο σαν να μην συνέβη τίποτε για να ποτίσει τα λουλούδια!

Ο «Δράκος» της Πάρου περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες  τον τρόπο με τον οποίο κακοποίησε βάναυσα την άτυχη 15χρονη Μυρτώ, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

«Χτύπησα με μανία την κοπέλα στο μάτι της με μια πέτρα βάρους πέντε κιλών. Την άρπαξα και προσπάθησα να την κρύψω σε μια σχισμή ανάμεσα στα βράχια αλλά εκείνη αντιστεκόταν.
Όταν γέμισε με αίματα, πέταξα την πέτρα στη θάλασσα και πήγα να πλύνω τα χέρια μου. Αφού την εγκατέλειψα, επέστρεψα στο εστιατόριο στο οποίο δούλευα, έκανα ένα μπάνιο και πήγα να ποτίσω τα λουλούδια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 19χρονος σε ένα απόσπασμα.

Εν τω μεταξύ ανάκριση διετάχθη από τον Εισαγγελέα Κυκλάδων σε βάρος του εργοδότη του δράστη ώστε να διαπιστωθεί εάν ο νεαρός Πακιστανός εργαζόταν στην επιχείρησή του χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

Την ίδια ώρα, ξεχειλίζει η οργή της κοινής γνώμης για το ειδεχθές έγκλημα αλλά και την κυνική ομολογία του 19χρονου Πακιστανού για την κακοποίηση της 15χρονης Μυρτώς στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Την ώρα που η κοπέλα δίνει μάχη για τη ζωή της στην Εντατική του Νοσοκομείου Αττικόν, ο δράστης, αν και αρχικά αρνούνταν την συμμετοχή του, ομολόγησε με απίστευτη σκληρότητα την άγρια κακοποίηση της κοπέλας

Ο δράστης μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 09:00 στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα, ως κατηγορούμενος για την επίθεση στη 15χρονη Μυρτώ, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου.

Στο σωφρονιστικό κατάστημα κρατούνται οι κατηγορούμενοι ανήλικοι, καθώς και οι έφηβοι μέχρι 21 ετών. Ο κατηγορούμενος πέρασε τη νύχτα στη Διεύθυνση Μεταγωγών του Πειραιά.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του και ζήτησε «συγγνώμη» από την οικογένεια της 15χρονης Μυρτώς, ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι γεννημένος το 1993 και όχι το 1991.

ΠΗΓΗ  protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου