Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Καρατζαφέρης:«Υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα»

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ανέφερε σχολιάζοντας την πρωτοσέλιδη αποκάλυψη της Realnews: «Πιστέψτε με ότι ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι το πλέον ηχηρό όνομα που είναι ανακατεμένο σε αυτή την υπόθεση. Υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα τα οποία θα δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη από την εκπληκτικά μεγάλη έκπληξη που δοκίμασε ο ελληνικός λαός την Κυριακή από τη Realnews». 

Και πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης: «Νομίζω οι φωτογραφίες υπάρχουν και αν αποφασίσει ο κυρίαρχος παίκτης αυτού του παιχνιδιού να τις δώσει θα γελάσει...
Πιστεύω όμως ότι είναι το διαπραγματευτικό χαρτί το προσέχει πάρα πολύ, μήπως και πέσει στα μαλακά. Εξάλλου, δεν ήταν η μόνη γερή κουμπαριά του κ. Καρούζου ο κ. Μεϊμαράκης. Μου προξενεί δε εντύπωση που μια τόσο αιχμηρή υπόθεση που άλλαξε το σκηνικό της χώρας μέσα σε ένα 24ωρο, δύο χρόνια έμεινε ανενεργή σε ένα συρτάρι». 

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι πρέπει να γίνει διερεύνηση σε βάθος. «Αυτό πρέπει να γίνει, με τα ντοκουμέντα της κατάθεσης της συγκεκριμένης που υπάρχει και με την ενθάρρυνση των εισαγγελέων, να δοθεί η υπόθεση στη βουλή, να γίνει ανακριτική και όχι εξεταστική επιτροπή και να βγάλει τα συμπεράσματά της. Αλλά ποιος θα μπορέσει να το κάνει αυτό; Μια ευρισκόμενη σε κώμα ΝΔ ή η θνήσκουσα παράταξη του ΠΑΣΟΚ; Είναι πολύ περιπλεγμένο... Αν αυτή η υπόθεση φτάσει σε βάθος δε θα έχουμε μόνο σε επίπεδο των προσώπων που αναφέρονται στη Realnews, αν όχι ακόμα παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά στον realfm 97,8.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ REALFM 97,8 ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου