Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Α. Τσίπρας: Η υποδοχή της κας. Μέρκελ θα είναι παλλαϊκή

Α. Τσίπρας: Η υποδοχή της κας. Μέρκελ θα είναι παλλαϊκή
«Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας είναι πρωτοφανές και είναι εγκληματικό. Σε ένα πρόγραμμα που και οι ίδιοι οι εμπνευστές του παραδέχονται ότι είναι αδιέξοδο, επιμένουν στην εφαρμογή του, σε μία εφαρμογή που θα μας οδηγήσει στην κοινωνική διάλυση. Και ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δεχτεί άλλο αυτό το έγκλημα» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Η υποδοχή της κυρίας Μέρκελ θα είναι παλλαϊκή. Πιστεύουμε ότι θα είναι ένα μήνυμα δημοκρατίας. Ένα μήνυμα που θα φτάσει, θα βγει έξω από τα σύνορα της χώρας και θα είναι το έναυσμα για μια μεγάλη αλλαγή πορείας για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη».


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε, ότι εάν η Γερμανίδα καγκελάριος έρχεται στη χώρα μας για να πει ότι πρέπει να εφαρμόσουμε ένα αποτυχημένο πρόγραμμα τότε η επίσκεψη της «θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της». «Θα αποτελέσει το έναυσμα για να μάθει όλη η Ευρώπη και οι λαοί της Ευρώπης ότι οι Έλληνες πολίτες, η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, στέκεται απέναντι στην προοπτική μιας εθελούσιας αυτοκτονίας που μας προτείνουν σήμερα οι ηγέτες της Ευρώπης» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Και ίσως, λοιπόν, να είναι πάρα πολύ χρήσιμη αυτή η επίσκεψη, για να συνειδητοποιήσει και η κυρία Μέρκελ ότι αυτή η πολιτική δεν μπορεί να προχωρήσει και να αλλάξει στρατηγική» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ newsbomb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου