Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Την ώρα που εδώ διαλύουν το ταχυδρομείο, στην Αγγλία επενδύουν και κάνουν προσλήψεις

Επενδύσεις 75 εκατ. στερλίνων και 1.000 νέες θέσεις εργασίας δημιουργούν τα Βρετανικά Ταχυδρομεία στον τομέα των δεμάτων, ο οποίος κινείται ανοδικά και στηρίζει την κερδοφορία της εταιρείας. Στην Ελλάδα….. (ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται)

Περίπου 1.000 νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργήσουν τα βρετανικά ταχυδρομεία (Royal Mail), επενδύοντας 75 εκατ. στερλίνες, με στόχο να επεκτείνουν τις υφιστάμενες υπηρεσίες δεμάτων τους μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Το φθινόπωρο του 2013, η εταιρεία θα προχωρήσει στο άνοιγμα νέου κέντρου διαλογής δεμάτων στο Λάνκασιρ και δύο σύγχρονων αποθηκών σε Κορνουάλλη και Χάμσιρ.



Το 2011, η Royal Mail είχε έσοδα ύψους 4,2 δισ. στερλίνων από τις υπηρεσίες δεμάτων, σχεδόν το ήμισυ του συνολικού κύκλου εργασιών της, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 10% σε σχέση με το 2010.



Για το 2012 πάντως, τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν άνοδο 6% στις παραδόσεις δεμάτων στην εγχώρια αγορά και μείωση 6% στις παραδόσεις επιστολών.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του 2012, τα βρετανικά ταχυδρομεία είχαν εξαγγείλει ότι θα πουλήσουν τη μισή έκταση των γραφείων τους στο Λονδίνο, προκειμένου να επενδύσουν περί τα 1,25 δισ. ευρώ στην αναβάθμιση των υπηρεσιών τους.

ΠΗΓΗ dak-elta Με πληροφορίες απο metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου