Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Η ανάγκη της φυλετικής καθαρότητος ...

 Του Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη από το apocalypsejohn.com

H καθαρότητα των ειδών αποτελεί την βάση της προσδόκιμης μακροβιότητός τους εν σχέσει προς την ευημερία τους.

Η, δια της παρατηρήσεως του φυσικού κόσμου, μελέτη των αιτίων της παρακμής των ανθρώπινων κοινωνιών άγει μονίμως προς ένα και το αυτό συμπέρασμα σύμφωνα με το οποίο η νόθευσή τους, το "μπαστάρδεμά" τους, είναι το βασικό αίτιο του, τελικού και αναπόδραστου "χαμού" τους.

Η νόθευση (το "μπαστάρδεμα") αν και σπανίως επισυμβαίνει μέσω αστάθμητων συμπτώσεων, αποτελεί το κύριο "όπλο" των φυσικών εχθρών του είδους προς εξόντωσή του. Στη περίπτωση των ανθρώπινων κοινωνιών η νόθευση επιχειρείται συστηματικά από τους αντιπάλους τους, ακόμη και επί διάρκεια αιώνων, κυρίως για λόγους τελικής καθυποτάξεώς τους με την έκπτωση ή και την ολοσχερή απώλεια της φυλετικής-εθνικής τους συνειδήσεως.
Στο ζωϊκό βασίλειο παρατηρούμε την εξαφάνιση ολοκλήρων ειδών δια της βαθμιαίας ελαττώσεως των φυσικών μηχανισμών αντιστάσεώς τους προς εξωτερικούς κινδύνους. Βλέπουμε να εξαφανίζεται σιγά-σιγά ένα φυσικό τους "όπλο" όπως ένα κέντρο, ένα νύχι, ένα δόντι, ώσπου εξασθενεί η δυνατότητα αντιμετωπίσεως του εχθρού για να παρασύρει την ίδια την διάθεση αντιστάσεως η οποία, τελικώς επιφέρει την εξαφάνιση του φορέως!
Το ίδιο συμβαίνει και στις ανθρώπινες κοινωνίες. Τα μέλη τους "αφοπλίζονται" ποικιλοτρόπως, πείθονται για την απεμπόληση φυλετικών και εθνικών Αξιών, υποβάλλονται στην παραίτηση από ζωτικές φυλετικές και εθνικές διεκδικήσεις, μαθαίνουν να ντρέπονται για την ίδια την Πατρίδα που συνοψίζει την ύπαρξή τους, υποχρεώνονται σε απαξίωση του μαχητικού ενστίκτου και των όπλων, καθηλώνονται στη καρέκλα της ειρηνιστικής επιβιώσεως καταδικαζόμενα σε αγυμνασία, ευνουχίζονται διανοητικώς με "ενέσεις" πασιφισμού και υποταγής, κυρίως, "μπασταρδεύονται" ώστε να απαμβλύνεται η φυλετική-εθνική συνείδησή τους και να υποκύπτουν στην αφανιστική συγχώνευση με τους ήδη προετοιμασμένους και ενδυναμωμένους αντιπάλους τους οι οποίοι, τελικώς, τους "καταπίνουν"!
Το κατάντημα της σημερινής Ελλαδικής και καθόλου "Ελληνικής" κοινωνίας είναι ενδεικτικό της μεθοδευμένης νοθεύσεώς της ("μπασταρδέματος") καθ΄ όλους τους μεταχριστιανικούς αιώνες! Η ανόητη αντικατάσταση των Πατρώων με αλλόδοξα θεοκρατικά κατασκευάσματα τα οποία διέχυσε στην κοινωνία μας ο προαιώνιος φυλετικός εχθρός υπήρξε η απαρχή της νοθεύσεώς μας. Όλα τα υπόλοιπα εισέδυσαν αθόρυβα μέσα από αυτή την θεοκρατική "χαραμάδα" για να καταλήξουμε, σήμερα, μετά παρέλευση "ανυποψίαστων" αιώνων, σε μία κοινωνία αφελληνισμένη και υπόδουλη σε ξένα κέντρα εξουσίας, έτοιμη να "καταπωθεί" από τους εχθρούς της.
"Tα κοράλλια όπως και οι πολιτισμοί αναπτύσσονται πάνω στα κουφάρια των προγόνων τους" γράφει ο μεγάλος ηθολόγος Κόνραντ Λόρεντς! Και αυτή είναι η ύστατη λύση για τις κοινωνίες που θέλουν να επιβιώσουν και αυτή είναι και το χρέος για όσους εναπομένοντες Έλληνες θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως Φυλή και ως Έθνος : να επικεντρωθούμε στην αυστηρή τήρηση της φυλετικής καθαρότητός μας για να αναπτύξουμε τον πολιτισμό μας πάνω στα κουφάρια (όπως, εκ των σφαλμάτων μας, απέμειναν) των Αξιών των Προγόνων μας!
Και το ερώτημα "Ποιοί τελικώς είμαστε οι Έλληνες" απαντάται πολύ απλά : Όλοι, όσοι στο βάθος των πράξεών μας υπηρετούμε τις Ελληνικές Αξίες όπως αυτές καθορίστηκαν στο βαθύτερο άνυσμα χρόνου υπάρξεως της Φυλής μας, από τους όσο στο δυνατό βαθύτερο άνυσμα χρόνου υπάρξαντες Προγόνους μας.
Το παραπάνω κείμενο "αφιερώνεται" στον εβραίο φίλο κ. Άμπι Κοέν ο οποίος, σε πρόσφατο διάλογο, θεωρεί ότι δεν υπάρχουν "αμιγώς Έλληνες" και συνιστά την αποδοχή ως κυβερνητών της σημερινής Ελλάδος προσώπων εχόντων και την ...εβραϊκή καταγωγή επικαλούμενος ως παράδειγμα τους αντίστοιχους "ηγήτορες" χωρών όπως η Αμερική, η Γαλλία και η Αγγλία!
Ευxαριστούμε, φίλε Άμπι, αλλά "ΔΕΝ θα πάρουμε"!
Ταύτα, προς γνώση και συμμόρφωση όσων ...Ελλήνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου