Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Οι «δημοκρατικοί» χασάπηδες Ισλαμιστές Σαλαφιστές και τα εγκλήματα τους στη Συρία

Η ΦΩΤΟ από το mavroskrinos
Πρόσφατα άνδρες του Στρατού της Συρίας συνέλαβαν 20 άτομα που αποτελούσαν Ισλαμική μονάδα «εξεγερθέντων» - οι 15 μάλιστα μη Συριακής καταγωγής - την στιγμή που βίαζαν ομαδικά 20 Σύριες στην περιοχή Idleb και μάλιστα κινηματογραφούσαν το γεγονός!
Στο μαρτυρικό Χαλέπι, οι μισθοφόροι σαλαφιστές της Σαρία, εκτέλεσαν μια κοπέλα δημόσια επειδή είχε τα μαλλιά της ελεύθερα και δεν φόραγε μαντήλα. Την έπιασαν την έδεσαν σε μια τσιμεντένια κολόνα σε κεντρικό δρόμο και τη δολοφόνησαν.
Οι δημοκρατικοί» χασάπηδες Ισλαμιστές Σαλαφιστές που υπερασπίζεται η ΕΕ και ο Αβρααμogloy καθώς και όλα τα αριστερά και προοδευτικά κόμματα, κρέμασαν μια ταμπέλα στο άψυχο κορμί της που έγραφε «όποιος δεν την φτύσει είναι άτιμος»! Αλήθεια που είναι οι φεμινίστριες των φιλελευθέρων κομμάτων αλλά και των μαρξιστών, η Τασία ΑΚΟΑ και η Γιάννα Ρουφιάνα, για να διαμαρτυρηθούν για την κακοποίηση των γυναικών στην Συρία; Οι Ταξιαρχίες των μισθοφόρων του ισλαμοφασιστικού μετώπου Αλ Νόσρα, που επιτέλους τοποθετήθηκε από την Ουάσιγκτον στον κατάλογο των «τρομοκρατικών οργανώσεων», επιτίθενται από χθες κατά της βάσης του Συριακού Στρατού στο Ουάντι Ντάιφ, στην επαρχία Ιντλίμπ, και κατά των κυβερνητικών δυνάμεων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Μενάχ, κοντά στο Χαλέπι. «Λόγω της στρατηγικής σημασίας της βάσης του Συριακού Στρατού στο Ουάντι Ντάιφ, οι αντάρτες έχουν από καιρό την πρόθεση να την καταλάβουν ανεξάρτητα από τις απώλειες που θα υποστούν», ανακοίνωσε η ΜΚΟ «Συριακό Παρατηρητήριο» που εδρεύει στη Βρετανία. «Η κατάληψη της βάσης στο Ουάντι Ντάιφ θα σημάνει το τέλος της ελπίδας του καθεστώτος για να ανοίξει και πάλι τον αυτοκινητόδρομο Δαμασκού-Χαλεπιού, την κύρια πρόσβαση των στρατιωτικών ενισχύσεων στο Χαλέπι», είπε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ράμι Άμπντελ Ραχμάν στο Γαλλικό Πρακτορείο.
 Ο επικεφαλής του μετώπου Αλ Νόσρα, Αμπού Μοχάμαντ Αλ Τζουλάνι με ηχογραφημένο μήνυμά του, είπε αναφερόμενος στη διπλωματική πρωτοβουλία Μπραχίμι: «Είναι σαφές για όλο τον κόσμο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η διεθνής κοινότητα θέλουν να παρατείνουν τις ημέρες αυτού του καθεστώτος, δίνοντας του χρόνο, με την αποστολή παρατηρητών και με διαπραγματεύσεις για εκεχειρίες. Η Αμερική εκφράζει την οργή και την αποτυχία της στην περιοχή βάζοντας το μέτωπο Αλ Νόσρα στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων για την βοήθεια που προσφέρει στο λαό και η απόφαση αυτή προκάλεσε την λαϊκή οργή των μουσουλμάνων».
Ενώ ο γαλλικός Τύπος και το ρουφιανοκάναλο του Κατάρ ανακοινώνουν την «επικείμενη κατάρρευση» της Συρίας και τη «φυγή του Μπασάρ αλ-Άσαντ»,
ο συριακός στρατός παρά τη «σοβαρή ανθρωπιστική κρίση» που καταγγέλλει το «Παρατηρητηρίο», ανακατέλαβε τη συνοικία Ντέιρ Μπαλμπέχ στην Χομς,  τηn «πρωτεύουσα της επανάστασης».
Τα στρατεύματα της Συρίας εξουδετέρωσαν αρκετές ομάδες μισθοφόρων μετά από μάχες μεταξύ των πόλεων Yabrud και Nabak (σε απόσταση 50-60 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα). Οι αντάρτες συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στα νότια προάστια της πρωτεύουσας και υπήρξαν ανταλλαγές πυρών στις περιοχές Kadam, Darayya και Ilda όπως επίσης και κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο. Βόρειο-ανατολικά της Δαμασκού οι ειδικές δυνάμεις του στρατού κυνηγούν τους μισθοφόρους στο Kabun, Duma, Harasta και Erbin. Οι μισθοφόροι έκαναν επιθέσεις και στη Χάμα και την Ντεράα.
Οι Σύροι στρατιωτικοί τις τελευταίες ημέρες έχουν χρησιμοποιήσει τουλάχιστον δύο φορές τους τακτικούς πυραύλους μικρού βεληνεκούς Fateh A-110 ιρανικής κατασκευής, μετέδωσε την Παρασκευή το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CNN, επικαλούμενο πηγές στο Πεντάγωνο.Προηγουμένως μια σειρά από δυτικά ΜΜΕ επικαλούμενα υψηλόβαθμες πηγές στην διοίκηση των ΗΠΑ είχαν πληροφορήσει, πως η Δαμασκός χρησιμοποιεί κατά της ένοπλης αντιπολίτευσης τους πυραύλους Scud. Τις πληροφορίες αυτές τις επιβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Anders Fogh Rasmussen. Σύμφωνα με το CNN, ο στρατός της Συρίας έχει περάσει στην χρήση των πυραύλων Fateh, διότι αυτός ο οπλισμός χαρακτηρίζεται από καλύτερη ευστοχία σε σχέση με τους Scud.Αυτό σημάινει πάντως ότι οι «Πάτριοτ» στο έδαφος της Τουρκίας μπορεί να χτυπηθούν.
Στη Μόσχα πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμα ευκαιρία για μια πολιτική λύση στη Συρία, που θα πρέπει να βασίζεται στη συμφωνία της Γενεύης, και ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να συμβάλλει στην επιστροφή των παρατηρητών του ΟΗΕ στη Συρία.

ΠΗΓΗ deltio11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου