Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Στοχοποιούν την Μαλαμίδου οι τουρκόφρονες …

Μετά την απαίτηση της Μουσταφάογλού (εκλεκτής του Παπανδρέου) να παίζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παραστάσεις στα Τουρκικά, στοχοποιούν την πρόεδρό του Μαρία Μαλαμίδου, η οποία όμως τους απάντησε υπερήφανα ως Ελληνίδα!

«Δεν παίζουμε σε άλλες γλώσσες γιατί...


... μιλάμε Ελληνικά, σκεφτόμαστε Ελληνικά και γι΄ αυτό το λόγο στο θέατρο παίζουμε Ελληνικά», απαντά η πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Μαρία Μαλαμίδου

«Στην Ελληνική επικράτεια για ποιο λόγο να παίξουμε έργο σε άλλη γλώσσα; Είμαστε πολυπολιτισμική κοινωνία όσον αφορά στο θρήσκευμα, αλλιώς είμαστε ένα ελληνικό κράτος. Δεν παίζουμε σε τρεις άλλες γλώσσες γιατί μιλάμε Ελληνικά, σκεφτόμαστε ελληνικά και γι’ αυτό το λόγο στο θέατρο παίζουμε ελληνικά.

» Φυσικά αν χρειαστεί να φιλοξενήσουμε, όπως θα φιλοξενούσαμε οποιαδήποτε άλλη παράσταση, αλλά όχι ως παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ αυτό είναι μία άλλη συζήτηση.

Έχω να καλέσω και όλους αυτούς που λένε και να τους πω ότι θα ήθελα να τους δω να παρακολουθούν μία παράσταση του δημοτικού θεάτρου. Δυστυχώς δεν τους έχω δει αν και ξέρουν πολύ καλά Ελληνικά για να την καταλάβουν την παράσταση».

Μετά την Μουσταφάογλου την σκυτάλη εναντίον της Προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Μαρίας Μαλαμίδου πήρε η τουρκόγλωσση εφημερίδα Birlik σε κύριο άρθρο της !

ΠΗΓΗ karfotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου