Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Δεν πάνε στην Προανακριτική οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου!

Δεν πάνε στην Προανακριτική οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου!
Με κοινό έγγραφο οι εξαδέλφες του πρώην υπουργού, ο Α. Ρωσσώνης και ο Συμεών Συκιαρίδης γυρίζουν την πλάτη στη Βουλή και αρνούνται να καταθέσουν  
Μείζον πολιτικό ζήτημα εγείρει η άρνηση τεσσάρων συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου να μην εμφανιστούν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία εξετάζει την υπόθεση της αποκαλούμενης λίστας Λαγκάρντ.
Η κοινή επιστολή των συγγενών του πρώην υπουργού έφθασε στο προεδρείο της προανακριτικής επιτροπής και προκάλεσε σάλο στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικηγόροι των κ.κ. Μαρίνας και Ελένης Παπακωνσταντίνου, Ανδρέα Ρωσσώνη και Συμεών Συκιαρίδη υποστηρίζουν σε κοινό έγγραφο που συνέταξαν ότι οι πελάτες τους είναι ήδη ύποπτοι και δεν υποχρεούνται να καταθέσουν στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή!

Η ενέργεια αυτή σημειώθηκε ενώ είχαν προγραμματισθεί οι καταθέσεις των εξαδέλφων του κ. Παπακωνσταντίνου, καθώς και των κυρίων Ρωσσώνη και Συκιαρίδη την τρέχουσα εβδομάδα.
Αύριο το απόγευμα αναμένεται να συγκληθεί η επιτροπή προκειμένου να αποφασίσει το πώς θα χειριστεί την συγκεκριμένη εξέλιξη και να διαπιστώσει εάν υπάρχουν τα νομικά περιθώρια να απαιτήσει από τους συγκεκριμένους κρίσιμους μάρτυρες να παραστούν άμεσα ενώπιόν τους.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου