Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Xωρίς νερό από το πρωϊ η μισή Πάτρα!!!

Παρά τις δηλώσεις περί αποκατάστασης της βλάβης και επαναφορά της υδροδότησης  μετά τη  βλάβη σε αγωγό της ΔΕΥΑΠ στην οδό Μειλίχου στα Συχαινά, οι βρύσες εξακολουθούν να είναι στεγνές και ο εκνευρισμός των κατοίκων χτυπάει κόκκινο.
Πρόβλημα υδροδότησης αντιμετωπίζουν από το πρωί  περιοχές στην Αγυιά, στα Συχαινά και στην περιοχή του Νέου Δρόμου και παρά τις τηλεφωνικές διαβεβαιώσεις προς τους κατοίκους ότι το νερό θα έρθει μέχρι το μεσημέρι, δεν υπάρχει σταγόνα, με αποτέλεσμα τα νοικοκυριά να μην μπορούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Το τηλέφωνο της ΔΕΥΑΠ στις βλάβες έχει πάρει φωτιά απο τους διαμαρτυρόμενους πολίτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr πριν από λίγο το θέμα ετέθη στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός ενημέρωσε ότι όλα τα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ είναι επί ποδός απο το πρωί και προσπαθούν να αποκαταστήσουν την υδροδότηση καθώς η βλάβη ήταν  πολύ μεγάλη και τόνισε ότι η αποκατάσταση αναμένεται να γίνει μετά τις 9 το βράδυ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η βλάβη έχει αποκατασταθεί και αυτή τη στιγμή καθαρίζεται ο αγωγός ώστε να μπορεί να διοχετευτεί το νερό απο τη δεξαμενή  και να φτάσει στις βρύσες.

ΠΗΓΗ thebest.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου