Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

«Την μαχαίρωσα 35 φορές γιατί με απέρριψε!»

Σοκαρισμένη είναι και η τοπική κοινωνία στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, η οποία στάθηκε μάρτυρας ενός φρικιαστικού εγκλήματος, όταν ένας 25χρονος μαχαίρωσε δημοσίως μέχρι θανάτου την 20χρονη φίλη του επειδή τον απέρριψε...

«Δεν άντεξα την απόρριψη» είπε χθες το βράδυ ο δράστης στους αστυνομικούς, οι οποίοι λίγες ώρες νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης είχε συλληφθεί από μία περιπετειώδη καταδίωξη, σύμφωνα με όσα αναφέρει το epiruspost.gr.
Πώς ξεκίνησαν όλα;



Ο δεσμός τους κατέληξε σε χωρισμό. Εκείνος δεν μπορούσε να τον αποδεχθεί και επίμονα προσπαθούσε να αλλάξει γνώμη στην 20χρονη σπουδάστρια της Νοσηλευτικής. Όμως εκείνη ήταν αποφασισμένη. Την τελευταία προσπάθεια την έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν τη συνάντησε στο κέντρο των Φιλιατών όπου βρίσκονταν με τους φίλους της. Της ζήτησε να βρεθούν το βράδυ. Εκείνη αρνήθηκε.


Δεν θέλησε να υποκύψει στις πιέσεις του. Καβγάδισαν. Όλα αυτά μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας. Ο 25χρονος που διατηρούσε κτηνοτροφική μονάδα στους Φιλιάτες άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και με το μαχαίρι που πήρε όρμησε εναντίον της. Χτύπησε την κοπέλα στο λαιμό. Οι γιατροί μέτρησαν πάνω από δέκα μαχαιριές με τις δύο από αυτές να είναι θανατηφόρες.


Σε όλη τη διάρκεια της ανάκρισης ήταν ψύχραιμος και δεν έδειξε να έχει μετανιώσει για το άγριο έγκλημα που διέπραξε, αναφέρει η ίδια πηγή.



Τί έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση



Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θ. Βουγιουκλάκης ο οποίος έκανε την ιατροδικαστική εξέταση της άτυχης κοπέλας, διαπίστωσε τα εξής:


«Πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι κυρίως στη περιοχή του λαιμού και του θώρακα. Η 20χρονη, δέχτηκε 35 μαχαιριές που προκάλεσαν βαριές κακώσεις σε ζωτικά της όργανα».


Την ίδια στιγμή δεκάδες αγανακτισμένοι συγχωριανοί και φίλοι της φοιτήτριας, από το Γαρδίκι της Παραμυθιάς, βρίσκονται από το πρωί, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Ηγουμενίτσας, όπου αναμένεται να οδηγηθεί ο δράστης στο Ανακριτή.


Όπως λένε η άτυχη κοπέλα, ήταν ένα χαμογελαστό κορίτσι, από μία αξιοπρεπή οικογένεια, που προσπαθούσε με δυσκολία να τα βγάλει πέρα.
 
ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου