Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Είναι αυτές οι φωτογραφίες και τα βίντεο η απόδειξη της "5ης Διάστασης" που τώρα ζούμε; Τα παρακάτω βίντεο καταγράφηκαν την Κυριακή 25 Νοέμβρη του 2012 στο Bloomington, Ιντιάνα και δημοσιεύθηκαν στο YouTube.

Ο Tesla απέδειξε ότι είναι δυνατή η δημιουργία γιγαντιαίων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (μερικές φορές και χιλιάδες μίλια μακριά), τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να τροποποιήσουν τον καιρό και να δημιουργήσουν τεχνητές ξηρασίες, ή πλημμύρες, ή καταιγίδες. "Παράθεση από το “The Independent American” tax Fax #196 όπου διαβάζουμε τα εξής:".

Το 1974 πραγματοποιήθηκε στο Βλαδιβοστόκ μια διάσκεψη κορυφής, κατά την οποία έγιναν συζητήσεις σχετικά με την τροποποίηση καιρού.
Ο Πρόεδρος Gerald Ford και ο Χένρι Κίσινγκερ (CFR), Γραμματέας του κράτους, εκπροσωπήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ο σοβιετικός δικτάτορας Leonid Brezhenev και άλλοι σοβιετικοί αξιωματούχοι αντιπροσώπευσαν την ΕΣΣΔ.
Μαγνητοσκοπήθηκε την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012.Έχω αρκετό υλικό από αυτό το γεγονός. Δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι η 5η διάσταση βρίσκεται στο δρόμο της. Υπάρχουν πολλά πράγματα μαζί που το βοηθούν αυτό, και υπάρχουν πολλά πράγματα που προσπαθούν να το εμποδίσουν. Θέλω να σημειωθεί, ότι καθώς μαγνητοσκοπούσα, όπως θα δούμε στο βίντεο, ένα ελικόπτερο άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος μου.



ΠΗΓΗ awakengr ΚΑΙ atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου