Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ο Ison επιβίωσε από την συνάντηση του με τον Ήλιο και τώρα άλλαξε τροχιά!!! ΒΙΝΤΕΟ


Παρά τις αρχικές αναφορές που κήρυξαν τον Κομήτη ISON νεκρό, μετά από την στενή του επαφή με τον ήλιο, οι αστρονόμοι έχουν τώρα παρατηρήσει ενδείξεις ότι ο πολυσυζητημένος κομήτης επέζησε από την συνάντηση του με τον ήλιο, αν και λείπει ένα σημαντικό ποσό της αρχικής του μάζας.

Ο Richard C. Hoagland, δημοσίευσε φωτογραφίες που όχι μόνο δείχνουν ότι ο Κομήτης ISON επέζησε από το ηλιακό ραντεβού του, αλλά και άλλαξε πορεία κάτι που οφείλεται σε κάποια μυστηριώδη δύναμη.
Ο Richard ( από το μπλογκ Enterprise Mission) γράφει ...


Εδώ είναι οι αποδείξεις ότι ο ISON όχι μόνο "επέζησε" από την στενή του προσέγγιση με τον Ήλιο την Πέμπτη το απόγευμα ... αλλά έχει "αλλάξει και πορεία!"

Τα παραπάνω διαγράμματα απεικονίζουν τη θέση του ISON πριν και μετά την προσέγγιση του στο περιήλιο καθώς και την προβλεπόμενη τροχιά του.
Είναι προφανές ότι δεν είναι τα ίδια ....
"Κάτι" δραματικό συνέβη γύρω από το περιήλιο ... που όχι μόνο άλλαξε ριζικά το γεωμετρικό σχήμα του "coma" του που είναι πλέον οριστικά "τριγωνικό" ... τετραεδρικό; Αλλά και την τροχιά του...
Ο ISON είναι τώρα σε μια σημαντικά διαφορετική, πιο αργή ηλιακή τροχιά μακριά από τον Ήλιο από ό, τι υπολόγιζε η NASA το προηγούμενο διάστημα, όπως μπορείτε εύκολα να δείτε στα παραπάνω διαγράμματα, από τα επίσημα δεδομένα της NASA.
Μέχρι στιγμής, η NASA δεν έκανε κάποιο "επίσημο σχόλιο."

alien-disclosure-group


ΠΗΓΗ  revealedtheninthwave

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου