Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Μήπως το σύμπαν, δεν είναι και τόσο "αγγελικά" πλασμένο;


Δεν περνάει μέρα, που να μην μας υπενθυμίζουν ότι δεν είμαστε τίποτα παραπάνω από "άχρηστα παράσιτα" που έχουμε λάβει το προσωρινό δικαίωμα να υπάρχουμε σε αυτόν τον πλανήτη από τη "γενναιόδωρη" ελίτ.
Ωστόσο, η συνεχιζόμενη ύπαρξή μας στηρίζεται στην ιδέα ότι δεν έχουμε δικαιώματα, και ως εκ τούτου, δεν πρέπει να έχουμε προσδοκίες. Μέσα από τις αρχές της Ατζέντας 21, συνεχώς μας υπενθυμίζουν ότι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα στους πόρους αυτού του πλανήτη.
Οι ελίτ κατέχουν το νερό, το φαγητό και όλα τα άλλα υλικά περιουσιακά στοιχεία.
Έκαναν κάποτε ένα πείραμα στις Η.Π.Α
Πολίτες απολάμβαναν πολιτικές ελευθερίες, με αποτέλεσμα την αυτοδιάθεση της ζωής τους, ζούσαν σε μια ευημερούσα μεσοαστική κοινωνία, διαφημίζοντας την ως την πιο εύπορη μεσαία τάξη στην ανθρώπινη ιστορία. Έτσι τουλάχιστον πίστευαν ή τους άφηναν να πιστεύουν....Μια εικονική πραγματικότητα, που έμελλε να την αλλάξουν προς το χειρότερο.
Αυτό το πείραμα στην αμερικανική αυτοδιοίκηση και της ελευθερίας που προκύπτει, έχει σχεδόν τελειώσει. Και τα δύο αφαιρέθηκαν...
Ο κόσμος έχανε τις δουλειές του... Δάνεια που δεν εξυπηρετούνταν, είχαν ως αποτέλεσμα πολίτες να χάνουν τα σπίτια τους, δημιουργώντας στρατιές αστέγων, περιθωριοποιημένων και αναλώσιμων ατόμων. Αυτό δεν εφαρμόζεται ήδη σε μερικά από τα κράτη της πρώην ευημερούσας κοινωνίας της Ευρώπης; Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και φυσικά στην Ελλάδα. Άστεγοι και πεινασμένοι άνθρωποι εύκολα χειραγωγούνται.
Ακόμη και η ζωή των ανθρώπων, διαφεντεύεται, ελέγχεται ή για να πούμε την αλήθεια, ανήκει, στα τσιράκια που εκπροσωπούν την ελίτ σε αυτόν τον πλανήτη.
Μεταβαίνουμε από μια κοινωνία, που η βιομηχανία βασίζεται στην ενεργή οικονομία, σε μια μεταβιομηχανική κοινωνία, στην οποία οι περισσότεροι από εμάς δεν χρειάζονται πλέον. Ρομπότ κατασκευάζονται το ένα πίσω από το άλλο, νέα μοντέλα πιο ανεπτυγμένα, οι εταιρείες μας τα παρουσιάζουν σαν μια θαυμαστή τεχνολογία, αλλά αν κοιτάξουμε πιο βαθειά θα δούμε τη σκληρή αλήθεια. Οι άνθρωποι είναι περιττοί άρα αναλώσιμοι και όχι αναντικατάστατοι.


Τώρα, καταλαβαίνουμε τη σημασία της διακήρυξης του Κίσινγκερ ότι δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά ένα μάτσο άχρηστα παράσιτα .
Θα πρέπει να γίνει σαφές ότι, όταν αρκετοί αξιωματούχοι και εξέχουσες προσωπικότητες δηλώνουν ότι ο πλανήτης θα ήταν καλύτερα αν ο ανθρώπινος πληθυσμός μειώνονταν από 7 δισεκατομμύρια σε 500 εκατομμύρια, ότι το εννοούν πραγματικά . Νομίζετε ότι αστειεύονται οι ελίτ όταν κάνουν τέτοιες δηλώσεις;


Παντού σε αυτόν τον πλανήτη, οι ελίτ διεκδικούν την εξουσία τους πάνω στα "άχρηστα παράσιτα" που καταλαμβάνουν χώρο και καταναλώνουν τους πόρους "τους" δηλαδή εμάς. Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας διατηρείται σε κλουβιά σαν αυτά του ζωολογικού κήπου, μεταφερόμενα , ανάλογα με τις πολεμικές συρράξεις που οργανώνουν στον πλανήτη και τις δήθεν κλιματολογικές αλλαγές που οι ίδιοι προκαλούν τις περισσότερες φορές με εσκεμμένα μυστικές τεχνολογίες και υπάρχουν απλά και μόνο για την ψυχαγωγία των ελίτ.
Έρευνες από καθοδηγούμενους επιστήμονες διοχετεύουν αμφισβητούμενες έρευνες για μια επερχόμενη κλιματική αλλαγή του πλανήτη, που είναι ανθρωπογενής και άρα ο άνθρωπος σαν υπεύθυνος πρέπει αν όχι να εκλείψει, να μειωθεί δραστικά ο πληθυσμός του για να σωθεί η Γη. Αντίθετες επιστημονικές φωνές ή γελοιοποιούνται ή κατακρίνονται...
Κυριολεκτικά, τίποτα δεν ανήκει στους απλούς ανθρώπους. Οι ελίτ κατέχουν τα τρόφιμα, το νερό και όλα τα καταφύγια σε αυτόν τον πλανήτη. Σε κάθε χώρα είναι το ίδιο. Η ελίτ, διορίζει αυτούς που θέλει και την υπηρετούν σε κυβερνητικές θέσεις. Η κυβέρνηση στη συνέχεια δημιουργεί τις συνθήκες υπό τις οποίες οι ιδιοτροπίες των ελίτ επιβάλλονται και ως εκ τούτου, υποδουλώνει τους ανθρώπους.
Οι στρατηγικές της ελίτ ελαφρώς αλλάζουν ανάλογα με την τοπική πολιτική. Στην Κίνα, για την επιβολή της Agenda 21, υπέβαλαν τη μετακίνηση των μαζών από τις αγροτικές περιοχές σε στιβαγμένες πόλεις φαντάσματα, όπου η επιθυμία της ελίτ βάναυσα επιβάλλεται στους ανυπάκουους πολίτες με την κάνη ενός όπλου. Η βίαιη αστικοποίηση της αχανούς ενδοχώρας προσελκύει ξένους «επενδυτές», αλλά οδηγεί σε τραγελαφικές καταστάσεις, με μισοτελειωμένες πολυκατοικίες «φυτεμένες» στα χωράφια.
Στην Ουγκάντα, όταν τα χωριά χρειάζονται για να φυτέψουν δέντρα σε προγράμματα αντιστάθμισης του άνθρακα (carbon offset programs), ο στρατός ​​καίει απλώς τα χωριά και δηλώνει ότι οι κάτοικοι πρόκεινται απλώς για καταπατητές.
Και στην Αμερική, όταν η ελίτ θέλει κάτι, υπάρχει πάντα ένα πρόσχημα που διέρχεται από τα συνταγματικά δικαστήρια υπό το πρόσχημα της ψευδοδικαιοσύνης. Ωστόσο, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.
Ο Zbigniew Brzezinski (Μπρεζίνσκι) τη τελευταία δεκαετία, προειδοποίησε τους συναδέλφους του της ελίτ, ότι οι Αμερικανοί είχαν αρχίσει να αντιλαμβάνονται την ατζέντα της παγκόσμιας εξουσίας και ότι θα έπρεπε να προχωρήσουν με τη δέουσα σπουδή.
Πιο πρόσφατα, ο Μπρεζίνσκι προειδοποίησε για μια παγκόσμια αφύπνιση που ήταν πολύ επικίνδυνη για τα σχέδια τους. Είναι απολύτως σαφές ότι η ελίτ φοβάται τους απόλυτους αριθμούς της ανθρωπότητας και ξέρουν ότι τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν χάσει τον έλεγχό των πολιτών. Οι παρωπίδες που διατίθενται στην ανθρωπότητα από τα ΜΜΕ αργά, αλλά σταθερά βγαίνουν. Αν η ελίτ θέλει να διατηρήσει τον έλεγχο, πρέπει να δράσει γρήγορα, σύμφωνα με τον Brzezinski.
Οι αριθμοί της ανθρωπότητας είναι μια απειλή για την άρχουσα ελίτ και αυτοί οι αριθμοί θα πρέπει να μειωθούν δραστικά και μειώνονται γρήγορα.... Το σχέδιο που οδηγεί σε γενοκτονία, είναι εξαιρετικά συνεπές . Σε κάθε περίπτωση, η ελίτ προσπαθεί να σταματήσει την επικοινωνία μεταξύ αντιφρονούντων δυνάμεων παγκοσμίως που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε μια δύναμη που θα αντιταχθεί στην εξελισσόμενη τυραννία της. Επανειλημμένα έχει προσπαθήσει να κλείσει την ελεύθερη έκφραση στο διαδίκτυο, να επιβάλλει περιορισμούς, παρακολουθήσεις και καταγραφές στοιχείων πολιτών.
Ο Jay Rockefeller ( D WVA ) έχει προσαρμόσει την τροπολογία για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο με το NDAA 2014 νομοσχέδιο στο Κογκρέσο, με εντολή ότι πρέπει να λαμβάνονται προφυλάξεις για την προστασία των υποδομών στον κυβερνοχώρο της Αμερικής και στους ιδιωτικούς φορείς . Όσοι στις Η.Π.Α εκπροσωπούν ιδιωτικούς φορείς, σύντομα θα ανακαλύψουν ότι η δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο έχει εξαλειφθεί .Το γεγονός ότι αυτό το νομοσχέδιο ελέγχου του internet συνδέεται με το NDAA δεν είναι τυχαίο, διότι αυτό σημαίνει ότι οι διαφωνούντες που ασκούν αντικυβερνητική ρητορική στο διαδίκτυο, μπορεί ακόμα και να συλληφθούν και να κρατούνται επ 'αόριστον για τις απόψεις τους ως "τρομοκράτες"!!!
Και φυσικά μην νομίζετε ότι αυτό θα ισχύσει μόνο στις Η.Π.Α. Είπαμε, παγκόσμιο πείραμα είναι....
Υπάρχει και μια δεύτερη και εξίσου ανησυχητική εξέλιξη, το γεγονός ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α έχει δηλώσει ότι οι άνθρωποι αυτής της χώρας δεν έχουν το δικαίωμα να αμφισβητήσουν την κυβέρνηση όσον αφορά τις αντισυνταγματικές ενέργειες της. Αυτή είναι μια θέση η οποία φανερώνει πλήρως το γεγονός ότι η Αμερική δεν είναι πλέον ένα δημοκρατικό πολίτευμα, αλλά μάλλον μια δικτατορία η οποία εξυπηρετεί την ελίτ.
Επίμαχο θέμα είναι το δικαίωμα του ACLU να μηνύσει την NSA για την αντισυνταγματική και αδικαιολόγητη εισβολή στην ιδιωτική ζωή όλων των Αμερικανών, από την κατασκοπεία σε κάθε τους επικοινωνία και τις ιντερνετικές συνήθειες τους στο σερφάρισμα. Η θέση αυτή, η οποία ελήφθη από την κυβέρνηση Ομπάμα, επικυρώνει προγενέστερη παρατήρησή μου ότι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα και σύντομα όλοι θα ζουμε υπό δικτατορικό καθεστώς.
Υπάρχει ακόμη και μια πιο σημαντική ερώτηση. Γιατί η κυβέρνηση Ομπάμα αισθάνεται ότι πρέπει να κατασκοπεύσει όλους τους ανθρώπους; Τα δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια δολάρια που δαπανώνται για το σκοπό αυτό. Γιατί ;
Θα πρέπει όλοι να ανησυχούμε ότι η πρακτική του κράτους της αστυνομίας για τη συγκέντρωση ιδιωτικών πληροφοριών για τους πολίτες της, αποτελεί μια πρακτική που ποτέ δεν κατάφερε να καταλήξει σε γενοκτονία εναντίον τουλάχιστον ενός τμήματος του πληθυσμού. Ως εκ τούτου, αν χρησιμοποιήσουμε την ιστορία ως κριτή των ενεργειών της NSA , θα πρέπει όλοι να κρυφτούμε κάτω από το κρεβάτι......
Σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, πρέπει όλοι να αναρρωτηθούμε πού αυτό μας οδηγεί. Πρέπει να αναλογιστούμε το γεγονός ότι υπάρχει η βεβαιότητα ότι οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από την NSA θα χρησιμοποιηθούν εναντίον «ανεπιθύμητων» Αμερικανών. Αυτή, είναι μια πολιτισμένη περιγραφή για γενοκτονία. Μήπως ο ισχυρισμός αυτός έχει όλα τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά, μαζί με το δίδαγμα της ιστορίας;
Μια πρόχειρη εξέταση των δηλώσεων της παγκόσμιας ελίτ, τόσο του παρελθόντος όσο και του παρόντος θα μας υποδείξουν ότι θα πρέπει όλοι να ανησυχούμε λίγο περισσότερο.
Κάποιοι πιστεύουν ότι μια μεγάλη σφαγή της ανθρωπότητας προϊωνίζεται στο μέλλον μας. Πριν να απορρίψει κανείς αυτή τη δήλωση, όπως τα λόγια ενός τρελού, ίσως θα πρέπει να δούμε αν υπάρχει οτιδήποτε που να επιβεβαιώνει τα στοιχεία αυτά, από τους ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας, τόσο του παρελθόντος όσο και του παρόντος.
Margaret Sanger, η ιδρυτής του Οικογενειακού Προγραμματισμού, που προωθεί με ενθουσιασμό τη φιλοσοφία του Thomas Malthus, στις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε:

"Το πιο ελεήμον πράγμα που μπορεί κάνει μια οικογένεια, σε ένα από τα βρέφη της. είναι να το σκοτώσει." Ίσως αυτά τα λόγια να ήταν απλώς οι συλλογισμοί δύο διεστραμμένων ατόμων που δεν αντιπροσωπεύουν όλα τα είδη των κεντρικών φιλοσοφικών πεποιθήσεων. Δυστυχώς όμως, οι θεωρίες των Μάλθους και Σάγκερ και άλλων υποστηρικτών του ελέγχου του πληθυσμού δεν πεθαίνουν μαζί τους, αλλά είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα που περιέχεται σε προσωπικά λόγια, αρκετών δεκάδων παγκόσμιων ηγετών.

"Ένα σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού, 250-300 εκατομμύρια άνθρωποι, μια πτώση 95% από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικό». Τεντ Τέρνερ, σε μια συνέντευξη με το περιοδικό Audubon

"Η κοινωνία δεν έχει καμμιά δουλειά να επιτρέψει να εκφυλίζεται με την αναπαραγωγή του είδους τους". Theodore Roosevelt

Ερώτηση: Ποιού είδους τους; Γιατί το διαχωρίζει;

"Η εξουσία είναι το απόλυτο αφροδισιακό," και "Οι ηλικιωμένοι είναι άχρηστα παράσιτα". Henry Kissinger

«Ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να μειωθεί κατά 50%". Henry Kissinger

«Το πλανητικό καθεστώς θα μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη για τον προσδιορισμό του βέλτιστου πληθυσμού για τον κόσμο και για κάθε περιφέρεια και για διαιτησία σε μετοχές διαφόρων χωρών στο πλαίσιο των περιφερειακών τους ορίων. Έλεγχος του μεγέθους του πληθυσμού θα μπορούσε να παραμείνει στην αρμοδιότητα της κάθε κυβέρνησης, αλλά το καθεστώς θα έχει εξουσία για την επιβολή των συμφωνηθέντων ορίων. " John P. Holdren,συγγραφέας του βιβλίου "Ecoscience" και σύμβουλος του Ομπάμα.

Υπάρχουν άφθονα αποσπάσματα από άτομα που εκπροσωπούν την παγκόσμια ελίτ και που μιλούν ξεκάθαρα για την επιθυμία τους και την επιδίωξή τους να μειώσουν σημαντικά τον πληθυσμό.
Υπάρχουν άνθρωποι που θα απορρίψουν αναμφισβήτητα αυτά τα αποσπάσματα και θα τα θεωρήσουν ως απλούς συλλογισμούς των ανθρώπων με πάρα πολύ χρόνο αναμονής στα χέρια τους και πραγματικά δεν εννοούν αυτό που λένε. Σε αυτούς τους αφελείς, θα έλεγα ότι οι διάφορες κυβερνήσεις, του 20ου αιώνα. κατόπιν εντολών της Παγκόσμιας ελίτ, δολοφόνησαν πάνω από 260 εκατ. πολιτών τους. Κι αυτοί οι 260 εκατομμύρια άνθρωποι είναι απλώς το πρελούδιο, του τι μας ετοιμάζουν και του τι διακρίνεται στον ορίζοντα.
Εξετάστε το ακόλουθο απόσπασμα από ομιλία στο Κογκρέσσο, του Larry McDonald.

"Η κίνηση των Ροκφέλερ και των συμμάχων τους είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που συνδυάζει τον σούπερ - καπιταλισμό (supercapitalism) και τον Κομμουνισμό υπό την ίδια στέγη, όλα υπό τον έλεγχό τους .... Εννοώ συνωμοσία; Ναι. Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει ένα τέτοιο σχέδιο, διεθνούς εμβέλειας, γενιές παλιά στο σχεδιασμό, και με απίστευτα κακές προθέσεις. " Το μέλος του Κογκρέσσου Larry P. McDonald, 1976.
Σκοτώθηκε στην κορεατική πτήση Airlines 747 που καταρρίφθηκε από τη Σοβιετική Ένωση

Δεν μπορεί να υπάρξει αμφιβολία ότι η μείωση του πληθυσμού είναι ένα σταθερό και μόνιμο θέμα των παγκόσμιων ηγετών και η ιδέα αυτή τους απασχολεί ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η έκφραση και προώθηση των ιδεών για δραστική μείωση του πληθυσμού μπορεί να είναι μία άποψη, αλλά όταν οι δράσεις ταιριάζουν με τη δεδηλωμένη πρόθεση, όλοι μας θα είμασταν ανόητοι να μην δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και να ενεργήσουμε αναλόγως, όταν το επιβάλουν οι περιστάσεις.
Το ερώτημα όμως είναι καυτό και τριβελίζει το μυαλό κάθε συνειδητοποιημένου ανθρώπου.
Γιατί η Δημοκρατία και ελευθερία του διαδικτύου και των ΜΜΕ, ισχύει μόνο γι αυτούς; Ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι, γιατί τους ανέχονται, ποιοί τους στηρίζουν, κινούμενοι πίσω από τις σκιές του παγκόσμιου πολιτικού σκηνικού, ενώ πολίτες με λιγότερο επώδυνες ιδέες γελοιοποιούνται ή συλλαμβάνονται;




Ποιός είναι ο πραγματικός λόγος που θέλουν να μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό;
Οι περισσότεροι, είμαι σίγουρη, δεν πιστεύετε ότι δύο πανάρχαιες αδελφότητες, μάχονται για την κυριαρχία στο σύμπαν, αγνοώντας τα συγκλονιστικά στοιχεία που παρουσιάζουν ορισμένοι ερευνητές.
Ακόμα όμως αν και μερικοί πιστεύετε σε εξωγήϊνες κακές οντότητες ή απλά σε μια μοχθηρή ανθρώπινη ελίτ, σκεφτείτε, μήπως τελικά οι αποκαλούμενοι "γραφικοί" δεν είναι και τόσο φαντασιόπληκτοι, αλλά βλέπουν πιο καθαρά από εμάς, που απλά εθελοτυφλούμε φυλακισμένοι σε ένα παγκόσμιο και συμπαντικό δικτυωμένο Matrix;
Και μήπως ο κόσμος μας, το σύμπαν, δεν είναι και τόσο "αγγελικά" πλασμένο;

Eva Cat για το THE CURIOSITY OF CAT
ΠΗΓΗ thecuriosityofcat

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου