Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

«Πεθαίνω»: Το συγκλονιστικό tweet εθελόντριας νοσοκόμας που πυροβολήθηκε στο Κίεβο - Μύλος με το αν ζει ή όχι

Τον γύρο του κόσμου κάνει η συγκλονιστική φωτογραφία που έρχεται από το ματωμένο Κίεβο με μία νοσοκόμα που πυροβολήθηκε στο λαιμό. Η μόλις 21 ετών Ολέσια Ζούκοβσκα εργαζόταν εθελοντικά στην πλατεία Ανεξαρτησίας της ουκρανικής πρωτεύουσας, προκειμένου να περιθάλψει τους όσους περισσότερους τραυματίες μπορούσε. Ωστόσο, η τύχη έμελλε να γράψει ένα άσχημο παιχνίδι για την ίδια, καθώς δέχθηκε μία σφαίρα στο λαιμό.
Το ρούχο της Ολέσια που φέρει τον ερυθρό σταυρό έχει γεμίσει αίμα. Με όσο δύναμη είχε εκείνη την ώρα με το ένα της χέρι κρατάει τον τραυματισμένο λαιμό της και με το άλλο το κινητό της για να ανεβάσει το tweet: «Πεθαίνω».

Μάλιστα, η ίδια λίγες ώρες πριν από τον σοβαρό τραυματισμό της εξέφρασε μέσω Twitter την αγωνία της λέγοντας: «Επείγον. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας. Η σφαγή ξεκίνησε σήμερα το πρωί».
Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την 21χρονη να έχει καταλήξει στα τραύματά της. Ωστόσο, όπως μετέδωσαν αργότερα τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η Ολέσια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

ΠΗΓΗ iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου