Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Η αλήθεια για την Φουρεϊρα και την Αλβανική σημαία

Κάτι δε μου πήγαινε καλά απο την αρχή. Γι αυτό και στον τίτλο έβαλα το ερωτηματικό και στο τέλος της προηγούμενης ανάρτησης έθεσα το δίλημμα. Αν είναι τελικά κανονική η εικόνα ή μαϊμου. Τελικά μέσα σε λίγότερο απο μια ώρα οι συνεργάτες μου έδωσαν την απάντηση.

Αυτή είναι η αλήθεια…


Δείτε την! Ο τυπάκος που έκανε το photoshop είχε κάποια λαθάκια.


Η Φουρέιρα ποζάρει κρατώντας την αλβανική σημαία… Αυτό ήθελαν κάποιοι να φανεί και αυτό έκαναν! Και έτσι η φωτογραφία έφτασε στα χέρια μας… Όμως πόσο αληθινή είναι;

Το αποτέλεσμα της «δουλειάς» είναι άψογο και γι αυτό πείθει! Όχι όμως εμάς που μετά τη πρώτη ματιά, ρίξαμε και μια δεύτερη…

Και βρήκαμε πως πρόκειται για περίπτωση φωτομοντάζ! Και επειδή γουστάρουμε να παρουσιάζουμε μόνο αυτό που ισχύει και είμαστε οι πρώτοι που καταδικάσαμε το φωτομοντάζ ξεκινώντας από εβδομαδιαία περιοδικά, ιδού η απόδειξη!

Η επεξεργασμένη φωτογραφία είναι από παρουσίαση δίσκου της τραγουδίστριας! Μάλιστα οι «εμπνευστες» χρησιμοποίησαν δυο εικόνες της καθώς πήραν από άλλη πόζα της το πρόσωπο και από άλλη τα χέρια! Η Φουρέιρα δεν κρατάει την αλβανική σημαία αλλά όπως βλέπετε παρακάτω τον δίσκο της! Το «χτύπημα» παλικάρια είναι κάτω από τη μέση γιατί με ψευτιές δεν αποδεικνύεις τίποτα…Παρά μόνο ότι είσαι κουτοπόνηρος και εμπαθής.

Όσο για το αν είναι Αλβανή ή κάτι άλλο; Ποιός νοιάζεται. Και η Τάμτα απο την Γεωργία είναι και σαρώνει…
Μακριά απο εμάς οι ρατσιστικές κορώνες και οι μπούρδες!\


Πηγή: mychannel


ΠΗΓΗ ntocoumenta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου