Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Απριλίου, οι Αρχές εντόπισαν σε εκκλησία του Χαϊδαρίου τη Βίκυ Σταμάτη, η οποία είχε αποδράσει τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/04).
Μια ήμερα μετά την απόδραση της από το Δρομοκαΐτειο, όπου και νοσηλευόταν από το Δεκέμβριο του 2013, η Βίκυ Σταμάτη εντοπίστηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Χαϊδάρι.
Η Βίκυ Σταμάτη επικοινώνησε σήμερα με τις εισαγγελικές Αρχές, εκφράζοντας την επιθυμία της να παραδοθεί και αναφέροντας και το σημείο όπου βρισκόταν.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία εντόπισε τη Βίκυ Σταμάτη στα σκαλιά της Εκκλησίας της «Παναγίτσας» στην οδό Καραολή Δημητρίου και Υψηλάντου, πίσω από το Δρομοκαΐτειο.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί προς το παρόν.

Πηγές αναφέρουν ότι η Βίκυ Σταμάτη πιθανώς όλες αυτές τις ώρες να είχε κρυφτεί κάπου κοντά στο Δρομοκαΐτειο, από όπου και είχε αποδράσει.
Από το πρωί, μάλιστα, υπήρξε έντονη κινητικότητα στην περιοχή του Χαϊδαρίου, καθώς οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν ένα πρόσωπο που φέρεται να είχε παίξει ρόλο στην απόδραση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλο και το οποίο έβαλαν στο στόχαστρο, προκειμένου να την εντοπίσουν.
Πώς απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη
Περίπου 24 ώρες μετά τη νέα απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης που είχε καταθέσει η Βίκυ Σταμάτη, η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τζοχατζόπουλου απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο όπου και νοσηλευόταν.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο παίρνοντας μαζί της όλα τα προσωπικά της αντικείμενα και το κινητό της τηλέφωνο.
Αν και σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού φρουρούν επί 24ωρου βάσεως το δωμάτιό της στο ισόγειο του νοσοκομείου, η Βίκυ Σταμάτη κατάφερε τα ξημερώματα της Πέμπτης να αποδράσει από το μπαλκόνι του δωματίου της.
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, αντιλήφθηκαν ότι ο θάλαμος ήταν άδειος στις 6 το πρωί, όταν μπήκαν στο δωμάτιό της και διαπίστωσαν ότι η Βίκυ Σταμάτη έλειπε.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλο κατάφερε να αποδράσει από το μπαλκόνι του δωματίου της κάποια στιγμή μετά τη μια και μισή τα ξημερώματα, όταν και έγινε ο τελευταίος έλεγχος και πριν τις έξι το πρωί (όταν διεξάγεται ο πρώτος έλεγχος).
Η Βίκυ Σταμάτη άνοιξε το λουκέτο που είχε η μπαλκονόπορτα που «βλέπει» στην πίσω πλευρά του νοσοκομείου και εξαφανίστηκε.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου