Κυριακή 30 Μαΐου 2021

"Τρεις και ο κούκος" στην επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Κομοτηνή(Βίντεο - Φωτο)

Από το pentapostagma

Η μειονότητα του "γύρισε την πλάτη"

Σε υποτονικό κλίμα κινήθηκε η επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Κομοτηνή, η οποία δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση επίσκεψη ανώτατου αξιωματούχου.

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην Κομοτηνή, ελάχιστοι μειονοτικοί ακολούθησαν τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών στις προγραμματισμένες επισκέψεις του.

Πέρα από τους συνήθεις «ύποπτους», τους ψευδομουφτήδες, στελέχη του τουρκόφρονου ΚΙΕΦ και

μερικούς αιρετούς της μειονότητας, οι απλοί πολίτες δεν ένιωσαν την ανάγκη να δουν τον Τούρκο ΥΠΕΞ ούτε καν από απόσταση όπως συνηθίζονταν στο παρελθόν σε αντίστοιχες επισκέψεις.

'Χαρακτηριστικό είναι ότι διπλωματικοί κύκλοι τόνιζαν ότι είναι ίσως από τις πιο υποτονικές επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων στην περιοχή, παρά το γεγονός ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να πολώσει το κλίμα κάνοντας λόγο για «τουρκική μειονότητα» και για «στήριξη στα προβλήματα των ομογενών μας».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Κομοτηνή:

Χαρακτηριστικό είναι ότι διπλωματικοί κύκλοι τόνιζαν ότι είναι ίσως από τις πιο υποτονικές επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων στην περιοχή, παρά το γεγονός ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να πολώσει το κλίμα κάνοντας λόγο για «τουρκική μειονότητα» και για «στήριξη στα προβλήματα των ομογενών μας».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Κομοτηνή:

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου