Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Μαφιόζος Πεκέρ: “Ερντογάν, θυμάσαι τις νταλίκες με τα όπλα για την Αλ-Νούσρα;”(Βίντεο)

Παρά το διεθνές ένταλμα σύλληψης που έχει εκδώσει εναντίον του το καθεστώς Ερντογάν, ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, συνεχίζει τις αποκαλύψεις του στενεύοντας τον κλοιό γύρω από τον Τούρκο πρόεδρο. Όπως είχε υποσχεθεί το πρωί της Κυριακή ανέβασε στο YouTube τη νέα του «τηλεταινία»… σιγοψήνοντας τον Ερντογάν μέρος 7ο και αναμένεται να έχει επίσης πολλά εκατομμύρια θεάσεις έχει και μεγάλη διάρκεια και νέα σκηνοθετική άποψη.

Σε μία ώρα και 12 λεπτά ο Πεκέρ κατηγορεί και πάλι ευθέως τον Ερντογάν και τα πρωτοπαλίκαρά του υποστηρίζοντας, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στην kathimerini.gr ότι ο ίδιος σε συνεργασία με το τουρκικό κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες έστελνε όπλα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Συρία.

«Και δικές μου νταλίκες με όπλα κατέληγαν στην Αλ Νούσρα» δηλώνει αναφερόμενος στην οργάνωση, που σύμφωνα με τις ΗΠΑ, σχετίζεται άμεσα με την Αλ- Κάιντα. Όπως αναφέρει μάλιστα η Αλ- Νούσρα δημιουργούσε βίντεο στα οποία ευχαριστούσε τόσο τον ίδιο όσο και την Τουρκία για τα όπλα που τους προμήθευαν.

Είναι προφανές ότι ο Πεκέρ είχε αποφασίσει από την αρχή το σενάριο των αποκαλύψεών και γι’ αυτό κλιμακώνει σταδιακά την πίεση που ασκεί στον ίδιο τον Ερντογάν ο οποίος αναμένεται να ακόμη μια φορά να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος κατηγορώντας Γκιουλεντιστές και εχθρούς της Τουρκίας, κάνοντας την κλασσική σύνδεση όσων ηγετών προσπαθούν να αποποιηθούν ευθύνες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: HELLAS JOURNAL 

ΠΗΓΗ defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου