Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ: Με τους «άγρυπνους φρουρούς» των Ενόπλων Δυνάμεων – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 Για ανταλλαγή ευχών για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα στο «φρούριο Έβρος», όπως το χαρακτηρίζει, βρίσκεται ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελουδη να επιλέγει το βορειοδυτικό άκρο των ελληνικών συνόρων

Του Χρήστου Μαζανίτη

Για ανταλλαγή ευχών με τους Άγρυπνους Φρουρούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο «φρούριο Έβρος», στα σύνορα με την Τουρκία βρίσκεται ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ από το πρωί.Επισκέφθηκε τα επιτηρητικά φυλάκια (ΕΦ) 1 και 5 καθώς και το στρατόπεδο Θεοδωράκη.

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

«Με μεγάλη χαρά & ικανοποίηση δίπλα στους άντρες & γυναίκες των ΕΔ που επιτελούν το ύψιστο καθήκον της εγγυήσεως της ανεξαρτησίας & της Ελευθερίας της Πατρίδας, εδώ που χτυπά η καρδιά της Ελλάδας στο «Φρούριο Έβρος». Που δεν θα πέσει ποτέ!! Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα με Υγεία και Δύναμη!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter. 


Μάλιστα, στο ανακαινισμένο ΕΦ1 στις Καστανιές του Έβρου, που είχε εγκαινιάσει ο ίδιος πριν 2 χρόνια, δεν έχασε την ευκαιρία να ευχηθεί και στα στελέχη της ευρωπαϊκής δύναμης φύλαξης συνόρων FRONTEX.

Αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr θα βρίσκεται σε μονάδες του Στρατού Ξηράς σε Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα. 


 

Την ίδια στιγμή, o Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, βρίσκεται στους Οθωνούς στο βορειοδυτικότερο θαλάσσιο άκρο της Ελλάδας, στα σύνορα με την Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο Αρχηγός ΓΕΣ θα συνεχίσει την περιοδεία του στα σύνορα με την Αλβανία, στον νομό Ιωαννίνων, με το Μολυβδοσκέπαστο να αποτελεί τον πρώτο του σταθμό. Πρόκειται για το ιστορικό μαρτυρικό χωριό της Ηπείρου που το 1943 καταστράφηκε ολοσχερώς από τον γερμανικό κατοχικό στρατό.

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

ΠΗΓΗ enikos

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου