Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Ούτε λεπτό χαμένο!

Γράφει ο Μιχάλης Μαρδάς

Μετά από πολλές κρίσιμες ημέρες χαμένες λόγω του πειράματος Τσίπρα με την απλή αναλογική, η Ελλάδα επιτέλους απέκτησε σταθερή κυβέρνηση.

Τα αποτελέσματα των εκλογών φέρνουν τη Νέα Δημοκρατία ισχυρή για ακόμη μία τετραετία και πλέον όλοι πρέπει να αρχίσουν να τρέχουν για να γίνουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα όλα όσα πρέπει.

Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες της εποχής είναι πολλές και δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο. Αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμα-υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό. Σε όλο τον ελληνικό λαό και όχι μόνο σε όσους τον ψήφισαν.

Η Νέα Δημοκρατία πρόσφερε στους πολίτες όραμα για τα επόμενα χρόνια και αυτό ήταν που της έδωσε μια πεντακάθαρη και ιστορική νίκη. Αυτό το όραμα λοιπόν, θα πρέπει να υπηρετηθεί από όλους ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και η Ελλάδα να προχωρήσει μπροστά σε όλους τους τομείς.

Από την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας μέχρι την ανακούφιση των πολιτών που βλέπουν την ακρίβεια να τους ψαλιδίζει τα εισοδήματα.

Από την αναβάθμιση του ΕΣΥ μέχρι την δημιουργία ενός πλαισίου που θα διασφαλίζει ένα σύγχρονο και λειτουργικό πανεπιστήμιο.

Από την σωστή φύλαξη των συνόρων μέχρι το αίσθημα ασφάλειας που θα πρέπει να έχουν όλοι στην καθημερινότητα τους.

Πράγματα, όχι απλά, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι έχει σχέδιο και αυτό περιμένουμε να θέσει σε εφαρμογή.

Ελεύθερος Τύπος

ΠΗΓΗ lastpoint

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου