Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Ισραήλ: «Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τη Χεζμπολάχ ακόμα κι αν επιτευχθεί εκεχειρία»


Φεβρουάριος 25, 2024. Ελλάδα.

Ο υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ επιβεβαίωσε ότι το Ισραήλ θα κλιμακώσει τον αγώνα κατά της Χεζμπολάχ ακόμη και αν επιτευχθεί προσωρινή εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας. 

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας αξιολόγησης της κατάστασης που διεξήγαγε στην έδρα της Διοίκησης του Βορείου Μετώπου, ο Γκάλαντ εξήγησε ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει να κινείται μέχρι να αποσυρθούν τα μέλη της Χεζμπολάχ από τα σύνορα με το Ισραήλ.

Κατά την παρουσία του στο βόρειο μέτωπο, είπε:

 «Έχουμε αυξήσει την ετοιμότητά μας να πολεμήσουμε εναντίον της οργάνωσης της Χεζμπολάχ, της οποίας εξοντώσαμε ορισμένους από τους ηγέτες της. θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε και να πυροβολούμε τρομοκράτες στο βόρειο τμήμα της χώρας έως ότου η ασφάλεια και ο πληθυσμός στο βόρειο τμήμα της χώρας γυρίσουν στα σπίτια τους».

Το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει σύντομα για να συζητήσει διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της προγραμματισμένης στρατιωτικής επιχείρησης στη Ράφα. 

Ανταποκριτής του Kan Radio ανέφερε ότι το υπουργικό συμβούλιο ενδέχεται να συμφωνήσει να στείλει δύο αντιπροσωπείες στο Κατάρ και την Αίγυπτο για να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις για μια πιθανή συμφωνία ανταλλαγής.

Makan

The Hellenic Information Team

ΠΗΓΗ https://echedoros.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου