Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Ολλανδία: Σύρος πρόσφυγας σκότωσε την κόρη του και την πέταξε σε κανάλι- Είχε δεσμό με Ολλανδό και δεν ήθελε τη μαντίλα


Ένας Σύρος πρόσφυγας που κατέφυγε στην Ολλανδία φέρεται να ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη 18χρονη κόρη του και πέταξε το σώμα της σε ένα κανάλι προτού φύγει από τη χώρα

Ο πατέρας των εννέα παιδιών Khaled al-Najjar, 52 ετών, έγραψε σε ένα email που εστάλη στον De Telegraaf ότι σκότωσε τη 18χρονη κόρη του Ryan al-Najjar, προτρέποντας το δημοσίευμα να αναφέρει «Εγώ είμαι αυτός που τη  σκότωσε».

Στην ομολογία δε διευκρινίζεται ο λόγος που αποφάσισε να δολοφονήσει την κόρη του, με τον al-Najjar να γράφει μόνο ότι ήταν «πολύ θυμωμένος μαζί της», προσθέτοντας: «Ο λόγος είναι μεταξύ εμένα και του δικαστή. Θα το διαβάσω στο δικαστήριο».

Ωστόσο γείτονες και φίλοι υποψιάζονται ότι ο θάνατος της Ράιαν ήρθε ως αποτέλεσμα μιας δολοφονίας τιμής, με έναν να ισχυρίζεται ότι την είχαν καταφύγει προηγουμένως όταν είχε εγκαταλείψει το σπίτι της οικογένειας υπό τον φόβο της εκδίκησης από τον πατέρα της.

Ζητώντας να διατηρηθεί η ανωνυμία για να αποφευχθεί οποιαδήποτε αντίδραση, είπαν στον De Telegraaf ότι η Ράιαν είχε έναν Ολλανδό φίλο, ήθελε να σταματήσει να φοράει μαντίλα και είχε ξυλοκοπηθεί από τον πατέρα της που διαφωνούσε με την υιοθέτηση του δυτικού τρόπου ζωής της.

ΠΗΓΗ https://eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου