Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Ντόναλντ Τραμπ: Σάλος με την αποκάλυψη- Αποσύρθηκε επεισόδιο των Simpsons- Ήταν ίδιο με την επίθεση


Ένα επεισόδιο του «The Simpsons» φέρεται να αποσύρθηκε από την προβολή του Channel 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από την επίθεση ένοπλου εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια το Σάββατο.

Το επεισόδιο, “Lisa the Iconoclast”, προβλήθηκε αρχικά το 1996.

Η πλοκή δείχνει τη Λίζα καθώς ανακαλύπτει ότι ο ιδρυτής της γενέτειράς της, Σπρίνγκφιλντ, ήταν ένας δολοφόνος πειρατής που προσπάθησε να σκοτώσει τον Τζορτζ Ουάσιγκτον κάποτε και έβλεπε τους πολίτες του Σπρίνγκφιλντ με περιφρόνηση. Η Λίζα προσπαθεί να πει σε όλους την αλήθεια για τον ιδρυτή της πόλης, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται να την ακούσει.

Κατά τη διάρκεια μιας σκηνής, η Λίζα στέκεται στο βάθρο, ενώ ένας αξιωματούχος επιβολής του νόμου μπορεί να δει σε μια ταράτσα, να την στοχοποιεί – σε μια εικόνα που μοιάζει τρομακτικά με αυτό που συνέβη στη συγκέντρωση του Τραμπ στις 13 Ιουλίου 2024.

Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ, ο οποίος πέθανε στα 88 του τον Ιούνιο, ήταν guest star στο επεισόδιο.

Έπρεπε να βγει στον αέρα στη 1 μ.μ. στο Ηνωμένο Βασίλειο την Κυριακή 14 Ιουλίου, στο πλαίσιο του μαραθωνίου της 7ης σεζόν, σύμφωνα με τον Independent.

Αντ ‘αυτού, αντικαταστάθηκε αθόρυβα από ένα επεισόδιο από τη σεζόν 30, “Baby You Can’t Drive My Car”, το οποίο ακολουθεί τη Marge και τον Homer καθώς εργάζονται σε μια εταιρεία που κατασκευάζει αυτοκινούμενα αυτοκίνητα.

Το Σάββατο, ο πρώην πρόεδρος, 78 ετών, ήταν σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, όταν ένας ένοπλος στη στέγη πυροβόλησε, κούμπωσε τον Τραμπ στο αυτί, σκότωσε έναν εθελοντή πυροσβέστη στο πλήθος και τραυματίζοντας βαριά άλλους δύο.

Ο ένοπλος, ο οποίος σκοτώθηκε από ελεύθερους σκοπευτές της Μυστικής Υπηρεσίας, αναγνωρίστηκε από τότε ως ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς. Σύμφωνα με τα αρχεία του εκλογικού καθεστώτος, ο Κρουκς ήταν εγγεγραμμένος Ρεπουμπλικανός. Σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε 50 φυσίγγια πριν βάλει στόχο τον Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου