Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Αδιανόητη ανακοίνωση Παλαιστινίων για τον νεκρό Έλληνα: Ο Ιωνάς δεν ήταν ένας αθώος πολίτης


Σοκ έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε η Παλαιστινιακή κοινότητα στην Ελλάδα για τον θάνατο του 26χρονου Ιωνά Καρούση.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 26χρονος, που σκοτώθηκε από την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στο Τελ Αβίβ, βρισκόταν στο Ισραήλ με την οικογένειά του τα τελευταία χρόνια, σπούδαζε στην Αρχιτεκτονική ενώ τη συγκεκριμένη μέρα ήταν στον σταθμό του τραμ λόγω της σειρήνας που ακουγόταν στην περιοχή.

Στην ανάρτησή τους οι Παλαιστίνιοι «διευκρινίζουν» ότι «δυστυχώς, ο Ίωνας δεν ήταν αθώος πολίτης που επισκεπτόταν το Ισραήλ» ενώ πηγάινουν και ένα βήμα παραπέρα θέτοντας το ερώτημα γιατί είχε πάει στο Ισραήλ.

Παρακάτω ολόκληρη η σοκαριστική ανάρτηση:

"Με μεγάλη λύπη απευθυνόμαστε στον τραγικό θάνατο του Ίωνα, ενός Έλληνα πολίτη που έχασε τη ζωή του στο Ισραήλ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι, δυστυχώς, ο Ίωνας δεν ήταν αθώος πολίτης που επισκεπτόταν το Ισραήλ. Ήταν, μέλος του ισραηλινού στρατού. Αυτό το ανησυχητικό γεγονός εγείρει ένα σημαντικό ερώτημα: Γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει στο Ισραήλ, σε έναν τόπο σύγκρουσης, και να πεθάνει εκεί όταν η Ελλάδα είναι η πραγματική του πατρίδα!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου