Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Προσπάθεια δημιουργίας "ακροδεξιού μπαμπούλα"

Από το ιστολόγιο http://www.elkosmos.gr/
molotovΒρήκαν ένα (ψεύτικο) δάχτυλο και προσπαθούν να κρυφτούν όλοι από πίσω. Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στα περισσότερα ελληνικά ΜΜΕ είναι αν μη τι άλλο γελοία. Και αποδεικνύουν ότι ένας από τους λόγους που η χώρα μας βρίσκεται στα χάλια που έχει σήμερα είναι και η ποιότητα των δημοσιογράφων της. Μεγαλοδημοσιογράφοι, μικροδημοσιογράφοι, κομματικά στελέχη-δημοσιογράφοι, δημοσιογράφοι-πλυντήρια ειδήσεων, όλοι έχουν βρεί ένα δάκτυλο και προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από αυτό, για να μην συζητήσουν το τι πραγματικά συνέβη τις τελευταίες ημέρες στην πλατεία Συντάγματος και γύρω από αυτήν.
Έχοντας εστιάσει την κουβέντα σε ένα περιστατικό το οποίο έχει επεξηγηθεί πλήρως, προσπαθούν να δημιουργήσουν και πάλι υπόνοιες για μία δήθεν σχέση μεταξύ αστυνομίας και «ακροδεξιάς», για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την πραγματική αγαστή συνεργασία κράτους - παρακράτους, που εκτυλίχθηκε και αφορούσε τον στημένο πόλεμο μεταξύ ΜΑΤ και μπαχαλάκηδων, ο οποίος κατάφερε να διώξει εκατοντάδες χιλιάδες λαού από το Σύνταγμα και να «ουδετεροποιήσει» τις συγκεντρώσεις των "Αγανακτισμένων" Ελλήνων. Και προσπαθούν να ξαναεφεύρουν τον "μπαμπούλα" της ακροδεξιάς, ορμώμενοι μάλιστα από ένα περιστατικό που αναδεικνύει την φετιχιστική βία της άκρας αριστεράς.
Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι περίμεναν από μία ομάδα τεσσάρων-πέντε ατόμων που επί τρείς ώρες εγκλωβισμένοι, αντιμετώπιζαν εκατοντάδες αναρχικών. Τους ίδιους ακριβώς αναρχικούς οι οποίοι δημιούργησαν τα επεισόδια και έδωσαν την αφορμή που ζητούσε η πολιτική ηγεσία της αστυνομίας για να εισβάλλει στην πλατεία Συντάγματος και να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει. Έπρεπε μήπως οι δήθεν "κουκουλοφόροι", στην πραγματικότητα μπανταρισμένοι με γάζες, να κάτσουν να δολοφονηθούν, για να μην θεωρούν κάποιοι ότι ... είναι συνεργάτες της αστυνομίας.
Πρόκειται για μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια "ξεπλύματος" των πραγματικών γεγονότων και δημιουργίας ενός αποδιοπομπαίου τράγου. Τα επιχειρήματά τους όμως είναι τόσο σαθρά και βασίζονται ολοκληρωτικά σε εντυπώσεις. Γι' αυτό και είναι καταδικασμένα να καταρρεύσουν. Θα προσπαθήσουν φυσικά τα μεγάλα ΜΜΕ να δημιουργήσουν "ντόρο", προκειμένου να καλλιεργηθεί το κλίμα που θέλουν.
Η αντρίκια όμως συμπεριφορά των συνδικαλιστών της ΕΘΕΛ που βγήκαν και επώνυμα δήλωσαν το τι και πώς, τους χαλά τα σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου