Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ιδιώτης = Idiot = ξέρετε πολύ καλά!!!!

Από Faceof 


Θα κάνουμε μια ανάλυση που πιστεύω θα καλύψει όλες σχεδόν τις περιπτώσεις του Νεοέλληνα !!!!
Εάν ξεχάσω κάτι η κάποιους όποιος θέλει ας με καλύψει ...στο κενό που θα αφήσει το παρών πόνημα!!


Στην Αρχαία Ελλάδα και σε κάθε Πόλη Κράτος, Ιδεώδες αποτελούσε το "πολίτης - δημότης" από το απεχθές "πολίτης  - ιδιώτης" δηλαδή , ο πολίτης που ενώ είχε το δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά της πόλης του, τα απέφευγε και ασχολούνταν μόνο με τα του ιδίου του (πλουτισμός , καλοπέραση....) και των δικών του κοντινών του ανθρώπων ........και αυτό όχι πάντα!!!


Την σήμερον ημέρα και γενικά στην ζωή μας η λέξη έχασε το νόημά της , την λέμε μόνο για να προσβάλουμε κάποιον η να κοροϊδέψουμε ίσως και τους συνανθρώπους μας που μπορεί να έχουν κάποιο διανοητικό πρόβλημα (αυτό είναι το χείριστο της χρησιμοποίησης αυτής της λέξης!! ) και όχι για να διαχωρίσουμε τους πραγματικούς Πολίτες - Δημότες από αυτούς που κοιτάνε μόνο το τομάρι τους !!!!


Πρώτα ήσουν μελος του κοινωνικού συνόλου και μετά άτομο. Κύριο μέλημά σου ήταν να ενδιαφέρεσαι για την κοινωνία και τα προβλήματά της. Μάλιστα όποιον δεν συμμετείχε του αφαιρούσαν τα πολιτικά δικαιώματα (κοινωνικός θάνατος δηλαδή) και ακολουθούσε κατάσχεση της περιουσίας και ίσως στο τέλος εξορία ή θάνατος !!!!!!


Έτσι και η λέξη "ιδιώτης" απέκτησε την έννοια του ηλίθιου (idiot στα λατινικά ), γιατί φανέρωνε απαξίωση και ανευθυνότητα με ρίζα την τεμπελιά.


Και ερχόμαστε στο Τώρα ......οι πρώτοι που κατήργησαν σε αυτή την χώρα την πραγματική σημασία της λέξεως Ιδιώτης είναι τα πολιτικά τομάρια ΜΑΣ που δεν χορταίνουν να τρώνε και να απομυζούν  από οπουδήποτε μπορούν (μίζες και κατάχρηση δημοσίου χρήματος, ΑΣΥΛΊΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ , ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΕΖΙΛΕΨΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.. ) αλλά και να ταΐζουν ο καθένας τους αυλές και σαλόνια δικών τους (κομματόσκυλα) όπως και διάφορα αρπακτικά / λαμόγια, ρεμάλια που τους έχουν ελεγχόμενους (ξέρω τι έκανες εχθές το βράδυ και άλλα τέτοια) έως και παγκόσμιους τοκογλύφους πτωματοφάγους που τους τάζουν μια καρέκλα / προστασία και ίσως ένα μικρό μερίδιο από τα υπερκέρδη τους ........


Δεν είναι μόνο άχρηστοι για το κοινό καλό της χώρας , ΕΙΝΑΙ IDIOTS ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ!!!!


ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!


ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ (ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ), ΕΙΝΑΙ ΙΔΩΤΕΣ , ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ , ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ , ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ!!!!


Νομίζω πως κάλυψα το ένα σκέλος , τώρα πάμε και στους υπόλοιπους , σε μας ντε , τους πολίτες αυτής της χώρας......


Χρόνια τώρα ψηφίζαμε ΜΟΝΟ για το δικό μας καλό , γιατί μας έταζαν λαγούς με πετραχήλια η γιατί θέλαμε να βολέψουμε η να βολευτούμε ........ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΩΤΕΣ=IDIOTS!!!!


Το νέο φρούτο όμως τον τελευταίο καιρό όμως είναι αυτοί που λένε να φύγουν αλλά η έχουν φύγει!!!!


Δηλαδή ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ , ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ , ΕΣΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ?????


ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ !!!!!


ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ Η ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!! 
ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!


Αυτά τα ολίγα είχα να πω , καλά να είστε και πάντα με Υγεία.
Έρρωσθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου