Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Πέφτουν οι μάσκες...Βατικανό: «Μόνο με Παγκόσμια Κυβέρνηση θα βγούμε από την κρίση»

Από το karfotiko
 
Όσο ο καιρός περνάει τόσο και περισσότερο πέφτουν οι μάσκες. Οι εξελίξεις ξεκάθαρα οδηγούν ώστε κάποια στιγμή ολόκληρος ο πλανήτης να καθοδηγείται από λίγους ανθρώπους (αυτό ήδη κιόλας συμβαίνει) και αντί διαφορετικών ηγεσιών να υπάρχει μία...

... και μοναδική κυβέρνηση, μία Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Το Βατικανό προχθές προχώρησε και σε έκδοση έκθεσης σχετικά με την οικονομική κρίση, και υποστηρίζει ότι «Η παγκοσμιοποίηση αν και φαινομενικά είναι κάτι αρνητικό, εντέλει ενώνει τους λαούς και είναι θέλημα… Θεού.

» Στην ανθρωπότητα υπάρχει πραγματικός κίνδυνος ώστε οι λαοί να καταλήξουν να μην καταλάβουν ο ένας τον άλλο ενώ η πολιτιστική πολυμορφία θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες αντιθέσεις. Πρέπει να θυμηθούμε τον Πύργο της Βαβέλ.

» Η παγκοσμιοποίηση, ενώνει τους λαούς και οδηγεί προς ένα νέο “κράτος δικαίου” σε υπερεθνικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μίας γόνιμης συνεργασίας. Με μία δυναμική παρέμβαση μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στο παρελθόν και στις αντιπαλότητες που δημιουργούν τα εθνικά κράτη. Η ανθρωπότητα πρέπει σύντομα να επικεντρωθεί στην προσπάθεια μετάβασης από μία αρχαϊζουσας φιλοσοφίας κοινωνία εθνικών κρατών σε ένα νέο μοντέλο διεθνιστικό που θα σέβεται την ταυτότητα κάθε λαού μέσα από μία πολύπλευρη εξέλιξη.

» Η ειρήνη, η ασφάλεια, η ευημερία, η οικονομική ανάπτυξη και οι διαφανείς διαδικασίες θα έρθουν όπως σωστά είχε πει κάποτε ο Ιωάννης Παύλος Β, μόνο όταν το κάθε κράτος ξεχωριστά δώσει τη θέση του σε ένα νέο κράτος δικαίου παγκόσμιας αρμοδιότητας» (dailynews)
ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου