Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ο τ/κ τύπος προβάλλει την παράνομη σύλληψη του Μιχάλη Σαρρή

Από το ιστολόγιο http://www.onlycy.com/

mihalis sarris arrested in northern part cyprus 291x300 Ο τ/κ τύπος προβάλλει την παράνομη σύλληψη του Μιχάλη Σαρρή
Το σύνολο των τουρκοκυπριακών εφημερίδων αναφέρεται πρωτοσέλιδα στην παράνομη σύλληψη στην κατεχόμενη Λευκωσία του πρώην Υπουργού Οικονομικών, Μιχάλη Σαρρή, για ερωτικό αδίκημα, όπως υποστηρίζεται στον Τύπο.



Ο τ/κ Τύπος αναφέρεται λεπτομερώς στο “αδίκημα” αυτό και όπως υποστηρίζεται “ο κ. Σαρρής και ένας έποικος 17 ετών βρέθηκαν γυμνοί σε σπίτι στην κατεχόμενη Λευκωσία”.
Ο συνήγορος του Μιχάλη Σαρρή απέρριψε την κατηγορία συνουσίας με τον ανήλικο ονόματι Μεχμέτ Καχραμάν, από την Αλεξανδρέττα, και είπε ότι αυτός έκανε μασάζ στον πρώην Υπουργό Οικονομικών έναντι αμοιβής της τάξης των 20 ευρώ.
Οι εφημερίδες αναφέρουν ότι ο κ. Σαρρής είναι από τους καλύτερους οικονομολόγους στην Κυπριακή Δημοκρατία και ότι είναι επικεφαλής της επιτροπής οικονομικών στη συμβουλευτική ομάδα του Προέδρου της Δημοκρατίας στις συνομιλίες.
Λεγόμενο δικαστήριο στα κατεχόμενα διέταξε την τριήμερη κράτηση του Μιχάλη Σαρρή, του νεαρού και του ιδιοκτήτη του σπιτιού Μαχμούτ Μπασαρίρ ενώ άλλο παιδί ηλικίας 14 ετών που φέρεται να σχετίζεται με το όλο θέμα θα προσαχθεί σήμερα ενώπιον «δικαστηρίου».
Η «Κίπρις» δημοσιεύει φωτογραφία του κ. Σαρρή και του νεαρού, οι οποίοι φορούν χειροπέδες μετά τη «σύλληψή» τους.
Ο αρθρογράφος της «Γενί Ντουζέν», Σινάν Ντιρλίκ, γράφει ότι είναι ντροπή στην εποχή μας να συλλαμβάνονται άνθρωποι με την κατηγορία ομοφυλοφιλικών σχέσεων και ότι τέτοια απαρχαιωμένη «νομοθεσία» ισχύει μόνο σε κάποιες χώρες της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.
Η «Χαμπερντάρ» στεγάζει το θέμα πρωτοσέλιδα με τον τίτλο «Οικονομική επαναπροσέγγιση».
Δημοσιεύει επίσης φωτογραφία του σπιτιού που ανήκει στον Μαχμούτ Μπασαρίρ με τη λεζάντα : «Η ερωτική φωλιά του Σαρρή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου