Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Πως προέκυψε η "απόβαση" της "ευρωχωροφυλακής!Διαβάστε την εξήγηση!

Σχόλιο ιστολογίου μας : .....όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε.....
Από το ιστολόγιο http://www.onalert.gr/

Του Λ.Λυγουριώτη

Δεν υπάρχει θέμα άφιξης δύναμης της "ευρωχωροφυλακής" στην χώρα μας ,αναφέρει η ΕΛΑΣ με ανακοίνωσή της. και ήδη το γράψαμε. Το 'ολο θέμα δημιουργήθηκε οταν σχετικές πληροφορίες  για  άφιξη μιας ταξιαρχίας αυτής της δύναμης μέσω Ηγουμενίτσας κυκλοφορούσαν σε διάφορα μπλογκ και δεν διαψευδονταν.
Ουτε όταν γράφανε οτι η <<μονάδα>> είχε σρατωνισθεί στο ...πολεμικό αεροδρόμιο Λάρισας το οποιο δήθεν έκλεισε ( για το που πήγαν τα F-16  δεν είχαν προβλέψει οι σεναριογράφοι).Τελικά αφού βούηξε ο τόπος- από τις ΗΠΑ 'τηλεφωνούσαν έντρομοι ελληνοαμερικανοί που βρέθηκαν στο έλεος της ιντερνικής ενημέρωσης -  η ΕΛΑΣ το διέψευσε χθες το πρωί .Κάποιοι άρχισαν τότε να λένε οτι άργησε να κάνει δίαψευση η ΕΛΑΣ για να  κυκλοφορήσει η πληροφορία και να φοβηθεί ο κόσμος  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΔΗΛΏΣΕΙΣ..
Μέχρι εκει φτάσαμε από πλευράς ραδιο-αρβύλας... 

Το μυστικό ωστόσο της όλης <<υπόθεσης>> ειναι μάλλον ...στρατιωτικό - και γιαυτό επανερχόμαστε! Και αυτό καθώς κατα πάσα πιθανότητα όλα πρέπει να οφείλονται στο οτι πριν 2-33 ημέρες κάποιοι είδαν  στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας μερικές δεκάδες ξένους,  νέους άνδρες κυριως, με πολιτικά ρούχα  και <<στρατιωτικούς>> σάκους  στους ώμους, να βγαίνουν απο το φερυ μπότ από Ιταλία και να φεύγουν μετά όλοι μαζί.Ενας τηλεφώνησε σε ραδιοσταθμό της Αθήνας και είπε - στα <<κουφά>> -  οτι είναι τμήμα του ...ευρωστρατού και πάει σε στρατόπεδο στον Τύρνοβο.  Εκει πράγματι υπάρχει ενα πολυεθνικό στρατηγειο με 20-30 αξιωματικους από χωρες της ΝΑ Ευρώπης που αποτελεί το Στρατηγείο της λεγόμενης Βαλκανικήσ Ταξιαρχίας. Ετσι <<έδεσε>>  η ευρωπαική πτυχή του δράκου..
Οι στρατιωτικοι συντάκτες που άκουσαν την (ασαφή) ραδιοφωνική μετάδωση ρώτησαν επισήμως και σε λίγη ν'ωρα πήραν την επίσημη απάντηση από το ΓΕΕΘΑ οτι οι μερικές δεκάδες άνδρες  που έθφασαν στην Ηγουμενίτσα ηταν Τσέχοι στρατιωτικοί που πήγαιναν, στο Κοσσοβο να αντικαταστήσουν άλλους συμπατριώτες τους στην ΝΑΤΟική δύναμη KFOR.
 Τελικά καλό το παραμύθι αλλά δεν είχε... δράκο!

ΥΓ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου