Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Τι μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ Δείτε φωτό

Από το newsbomb
Πρωτοσέλιδο (ξανά) οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα


Στη συνάντηση Παπούλια – Σαμαρά αναφέρεται το βρετανικό δίκτυο BBC τονίζοντας ότι διεξάγεται «ενώ η χώρα παραμένει σε πολιτικό αδιέξοδο όσον αφορά την κρίση χρέους».
bbc1
«Στο πολωμένο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας δεν θα είναι εύκολο να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας» σημειώνει η εφημερίδα «Guardian»
guardian
«Ο Αντώνης Σαμαράς υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνουν εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου, ένα σενάριο που απορρίπτει ο πρωθυπουργός ως 'καταστροφή'» τονίζει η γερμανική Deutsche Welle.
DW

« Ο Παπανδρέου είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα» είναι ο τίτλος της «Bild» η οποία αναφέρεται και αυτή στην επιμονή του Αντώνη Σαμαρά για διεξαγωγή εκλογών.
BILD1
Το CNN τονίζει πως η Κυριακή θα είναι ίσως η πιο κρίσιμη ημέρα για να προσπεράσει η Ελλάδα το σκόπελο της πολιτικής και οικονομικής αναταραχής.
cnn
«Λίγες ώρες αφού η κυβέρνηση της Ελλάδας κέρδισε κρίσιμη ψηφοφορία για την εμπιστοσύνη της Βουλής, που έκανε πιο πιθανή την συνέχεια χορήγησης της εξωτερικής βοήθειας, οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν επιδοθεί σε ακριβώς αυτή την αντιπαράθεση που οδήγησε τις αγορές σε αναταραχή την περασμένη εβδομάδα» αναφέρουν οι New York Times.
nytimes
Στην άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να συνεργαστεί σε μια μεταβατική κυβέρνηση επικεντρώνονται οι Financial Times.
FT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου