Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ο Σαρκοζί μπάτλερ σερβίρει την Φράου Άνγκελα(Βίντεο)



Τον αποκαλούν "πιστό υπηρέτη" της Γερμανίδας καγκελαρίου. Ο λόγος για τον Γάλλο πρόεδρο, ο οποίος απεικονίζεται ως "μπάτλερ" που σερβίρει τη "κυρία του", σε βίντεο - παρωδία.
Ίσως πρόκειται για την πιο διαδεδομένη κριτική που ασκήθηκε ποτέ στο Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, στον απόηχο της λήψης μέτρων για τη διάσωση της ευρωζώνης.
Ο Νικολά Σαρκοζί είναι "ο πιστός υπηρέτης" της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ. Κάτι που υιοθετήθηκε τόσο από Ευρωπαίους ηγέτες και σιγοψιθυρίζονταν σε διαδρόμους στις Συνόδους Κορυφής, όσο και από τη γερμανική τηλεόραση.
Προκειμένου λοιπόν, να αποτυπώσει αυτή την μάλλον τραγική πραγματικότητα και το ρητό..."η Μέρκελ αποφασίζει, ο Σαρκοζί ακολουθεί", ο Γερμανός κωμικός Udo Eling έφτιαξε μια παρωδία της γερμανικής τηλεοπτικής ταινίας μικρού μήκους "Δείπνο για Έναν", με τους Σαρκοζί και Μέρκελ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Όπως δείχνει το βίντεο που έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου, ο Γάλλος πρόεδρος είναι ο "μπάτλερ" που σερβίρει τη Γερμανίδα καγκελάριο "κυρία του".
Στη συνέχεια πίνουν και οι δύο στην υγεία του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουίς Θαπατέρο, των δύο σοσιαλιστών ηγετών που η επιβληθείσα από τον γαλλογερμανικό άξονα λιτότητα οδήγησε στην έξοδο. "Εις υγείαν των κορόιδων", λοιπόν και στις φτωχές χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, που τα σκληρά και επώδυνα μέτρα λιτότητας κατάφεραν να αποδυναμώσουν την ισχύ τους.

ΠΗΓΗ news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου