Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Νέος γύρος αντιπαράθεσης για το debate

«Ο Γ. Μιχελάκης δεν με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο και δεν υπήρχε καμία συμφωνία» λέει στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Π. Σκουρλέτης.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία συμφωνία για την τηλεμαχία Σαμαρά -Τσίπρα παρά τα όσα αναφέρουν οι ανακοινώσεις της ΝΔ.

«Κύλησε ο χρόνος χωρίς να γίνει συνεννόηση. Ο Γιάννης Μιχελάκης δεν με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο και βγήκε η ανακοίνωση γιατί είδαμε ότι ο χρόνος ροκανίζεται» σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης.

«Εδώ θα αποδειχθεί αν η ΝΔ θέλει να βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια, είμαστε ανοιχτοί και εμείς» είπε ο κ. Σκουρλέτης ο οποίος υποστήριξε ότι τα ονόματα των δημοσιογράφων, του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλλης Στάη, μπήκαν ενδεικτικά στην ανακοίνωση.

Ακούστε τι είπε ο κ. Σκουρλέτης στον realfm 97.8

Το χρονικό της συζήτησης με τον Ν. Παπά αποκάλυψε στον realfm 97.8, ο Γ. Μουρούτης καλώντας και πάλι τον Αλ. Τσίπρα να πάει στο debate με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε κάτι διαφορετικό ως θέση από αυτά που είχαμε συμφωνήσει» είπε ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά παρουσιάζοντας το χρονικό των συζητήσεων με τον Νίκο Παπά για το debate των δυο.

Μιλώντας στον Ν. Χατζηνικολάου, ο κ. Μουρούτης τόνισε πως η χθεσινή συνάντηση ήταν η τρίτη κατά σειρά στην οποία μάλιστα ξεκαθάρισαν όλα τα θέματα και ήταν θέμα χρόνου να βγει η κοινή ανακοίνωση. «Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω στα δελτία ειδήσεων έβγαλε την πρώτη ανακοίνωση, το κατάπιαμε» είπε ο κ. Μουρούτης ο οποίος υποστήριξε ότι είχαν συμφωνηθεί οι πέντε άξονες της συζήτησης και ο συντονιστής του debate.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να ξεφύγει από το debate που τώρα το θέλει α λα Ολαντρέου. Θέλει να κάνει debate; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Δεν πρόκειται για συνεδρίαση 15μελους αλλά για μία χώρα που βρίσκεται σε βαθιά κρίση» είπε ο κ. Μουρούτης και κάλεσε την Κουμουνδούρου εντός της ημέρας να απαντήσει για το εάν θα συνεχιστεί η συζήτηση στη βάση όλων όσων είχαν συμφωνηθεί.

Ακούστε τι είπε ο κ. Μουρούτης στον realfm 97.8

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο που προηγήθηκε και τον «πόλεμο» των ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ


ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου